Lekki czołg pływający T-37
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Lekki czołg pływający T-37
Witam
Ostatnio zakupiłem lekki czołg pływający T-37 wydawnictwa Orlik. Model nosi malowanie niemieckie, dość skąpe (krzyże belkowe).Chętnie przyjemne porady na temat klejenia modelu oraz informacji o jednostkach w których znajdowały się te czołgi.
Ostatnio zakupiłem lekki czołg pływający T-37 wydawnictwa Orlik. Model nosi malowanie niemieckie, dość skąpe (krzyże belkowe).Chętnie przyjemne porady na temat klejenia modelu oraz informacji o jednostkach w których znajdowały się te czołgi.
-
- x 1
Cześć . A ja ostatnio kupiłem sobie holownik do obsługi platform wiertniczych należący do Zjednoczonych Emiratów Arabskich ,należący do jakiegoś szacha albo Abdulacha szejka .Moze ktoś wie jaki to szejk i gdzie go można znaleźć, wtedy by może jakieś foty wrzucił .Wpisujcie proszę informacje , co sobie kupiliście . Bardzo jestem tym zainteresowany i zapewne wszyscy użytkownicy forum także . To wspaniała sprawa dzielić się między sobą takimi informacjami . Nie mogę się doczekać wieści o tym CO KUPILI INNI .
-
A ja sobie Grzegorzu75 kupiłem aerograf. Fajnie co A z jakiego wydawnictwa jest ten holownik do platform wiertniczych w Emiratach Arabskich bo bym sobie też go kupił co Ty na to, mogę??
A teraz na temat: a czemu sobie kolego Zbyszku nie sprawiłeś tego Modelikowego T-37 Projektował go sam Jurgen co jest już odpowiednią gwarancją na super model. No ale to Twój wybór i powodzenia w klejeniu
P.S nie przejmuj sie radami mistrza Grzegorza...
A teraz na temat: a czemu sobie kolego Zbyszku nie sprawiłeś tego Modelikowego T-37 Projektował go sam Jurgen co jest już odpowiednią gwarancją na super model. No ale to Twój wybór i powodzenia w klejeniu
P.S nie przejmuj sie radami mistrza Grzegorza...
Gdyby Bóg postawił na przedni napęd ludzie chodziliby na rękach
-
- x 1
Trudno mówić tu o wydawnictwie. Powiedziałbym "od jakiego producenta "Kacper0405 pisze: A z jakiego wydawnictwa jest ten holownik do platform wiertniczych w Emiratach Arabskich bo bym sobie też go kupił...
W przeciwieństwie do Ciebie coś buduję , a nie jestem adwokatem projektatorów beczek i skrzynek .
Pewnie że możesz , ale mam nieodparte wrażenie , że jednak nie dałbyś rady z jego budową już w przysłowiowym bloku startowym ....Kacper0405 pisze: co Ty na to, mogę??
Mistrzem drogi Kacprze nie jestem , choć Twoich Mistrzowskich modeli doszukać się nie mogę .Nie sądzę też , bym jeszcze kiedykolwiek takowe zobaczył . Za to widzę wpisy pod tytułem "kto przylezie na jakieś tam zebranie " i "dlaczego tak mało przyszło " Możesz udzielic rady młodszemu koledze , ale zdaję się , że Twój kunszt modelarski nie będzie dla niego najlepszym przykładem ... Ja jednak jestem zdania , że uczyć sie należy od lepszych - a dobrych modelarzy tutaj nie brakuje ...Kacper0405 pisze: P.S nie przejmuj sie radami mistrza Grzegorza...
Nie Zbyszku , nie do każdej . Nie widzę też ,bym do Ciebie skierował kiedykolwiek radę. Teraz jednak skieruję:Zbyszek pisze:Grzegorzu kierujesz swoje rady w każdą napotkaną osobę czy tak przypadkiem padło na mnie.
viewtopic.php?t=9798
Może teraz będzie jaśniej , a jeżeli nie to przeczytaj raz jeszcze , jak dalej nie poskutkuje to od początku
Dla ułatwienia powiem Ci po krótce , byś pokazał jak kleisz model swojego czołgu , a nie informował wszystkich ,że go sobie kupiłeś . Załóż sobie wątek , jak będzie taka potrzeba . Wyobraź sobie ,co by było , gdyby pięć tysięcy użytkowników zakładało wątki , co też to sobie oni nie kupili . To forum modelarskie , a nie kupieckie . . Prawda ?
- Konan Barbarzyńca
Moja mama jest rastamanem,
pali gandzię i jeździ tramwajem.
Klej ręcyma, bo nogyma trochę trudno. Nie rób kleju z sandałów, tylko kup se w sklepie klej taki, co szeFcy uRZywają do klejenia czułenek damskich. I na koniec pamiętaj:
Ważne jest przestrzeganie przepisów bhp. Zwłaszcza na kolei
Niech ryczy z bólu ranny łoś,
zwierz zdrów przebiega knieję.
Ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś,
to są zwyczajne dzieje.
pali gandzię i jeździ tramwajem.
Klej ręcyma, bo nogyma trochę trudno. Nie rób kleju z sandałów, tylko kup se w sklepie klej taki, co szeFcy uRZywają do klejenia czułenek damskich. I na koniec pamiętaj:
Ważne jest przestrzeganie przepisów bhp. Zwłaszcza na kolei
Niech ryczy z bólu ranny łoś,
zwierz zdrów przebiega knieję.
Ktoś nie śpi, aby spać mógł ktoś,
to są zwyczajne dzieje.
ZŁO SQUAD
Od tego właśnie powinieneś zacząć, nikogo nie interesują rzeczy w stylu "co sobie dziś kupiłem" więc nie dziw się że reakcja kolegów jest taka jak powyżej. Będziesz miał coś do pokazania to pokaż i nie zakładaj niepotrzebnych tematów na forum.Zbyszek pisze:Co do modelu to się nie martw, wkrótce trafią pierwsze fotki