Wczoraj minimalnie... Poprawilem tylko pare baboli. Filtr powietrza juz poprawilem. Wymienilem tez sprezyne pod siedzeniem kierowcy na nawinieta na wiertle 1mm. Ale ta tablice rejestracyjna chyba zostawie jak jest... Tzn. oczyszcze ja tylko z nadmiaru kleju.
Przez weekend skonczylem szprychowac kola i zaczalem robic skrzynki, ktorymi motur byl obwieszony. Przede wszystkim dokleilem brakujaca tylnia scianke. Byloby widac jej brak przez tylnie kolo motoru... Wymienie tez uchwyty w klapach tych skrzynek. Ogolnie, zanim zaczne malowac chce przygotowac przynajmniej czesci potrzebne do zlozenia motoru i razem je psiknac.
Wiem, ze zdjecia nie sa najlepszej jakosci (pstrykam telefonem), wiec gdyby nasunely sie jakies pytania, cos bylo niejasne - chetnie napisze jak to wydlubalem...
Mc Maniak - to szare tlo to moje biurko w pracy. Moze kiedys przemyce jakas mate do ciecia
Wczoraj dokleilem do motoru skrzynke przy tylnim kole, a dzis rano zrobilem motylka na kierownicy. Po obejzeniu zdjec na monitorze w pracy wydaje sie, ze jedno skrzydelko jest za dlugie. Po pracy je poprawie