Ja mialbym zabic czlowieka, ktory (pewnie nieswiadomie) zapodal mi bakcyla na wojskowe motory?! Wlasnie po tym jak "odkrylem" Twoj watek zdecydowalem, ze nastepny po Zundappie bedzie BMW w 1/72. Acha, w swoim kompie mam cala galerie beemki Russa Sharpa. To wlasnie od niego zmałpowałem ta apteczke w koszu (w tym motorku w 1/72). Choc nie zauwazylem tego knota z filtrami, to nie podoba mi sie ta tasma do MG34... Mogl sie troche postarac. Wash strasznie sie rozlal wkolo kalki z palma na koszu, no i te kable chyba troche za grube (grubosci palca w tej skali).Edmund_Nita pisze:Ponieważ zanosi się na małą przerwę w relacji Marudka pozwolę sobie na, również małe, urozmaicenie jego wątku. Mam nadzieję, że mnie nie zabije.
Bleee, a juz myslalem, ze cos w 1/6, albo 1/9... Wielkie dzieki za wyjasnienie. Czy filtr "europejski" to ten bebech tuz pod bakiem, mniej wiecej na wysokosci akumulatora? Juz dawno w modelu ITALERI zastanawial mnie brak dwoch rurek, ktore od tego bebecha odchodza.OldMan pisze:skala to 1/35.
Edit: Po ponownym obejzeniu zdjec od OldMana zauwazylem blad. Te dwie rurki powinny laczyc sie ze spodem baku (na zdjeciach baku widac gniazda tych rurek), a nie z tym bebechem, o ktorym wspomnialem. Dzieki Wam za pomoc - teraz takiego bledu na pewno nie popelnie.