MOJE ZBIORY
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
MOJE ZBIORY
................................ Hello, I stand tutaj Polski, Jestem nowym kolegą z Hiszpania.
Zawsze, I liked everything o żagiel.
Za każdym razem, gdy wojna nie jest prawdą dla ludzi. Dlatego ....: Gry, Filmy, muzea ... Tematy te, jak zawsze.
W modelísmo jest moją pasją. Wszystko robię, co ja kładę na mojej stronie internetowej.
W doldaditos plastikowe, modele, dioramas ... niemal wszystko, zbudowany z drewna, plastiku, metalu ...
Konwersja danych liczbowych i modeli, jest to, co robię.
Wagi 1 / 10, 1 / 18, 1 / 30, 1 / 32 .......... Mam na mojej stronie internetowej, aby pokazać. Do you enjoy w modelimo. ......... I już odrzucona .... z Grenada, Hiszpania ............ ............. Jorge.
Zawsze, I liked everything o żagiel.
Za każdym razem, gdy wojna nie jest prawdą dla ludzi. Dlatego ....: Gry, Filmy, muzea ... Tematy te, jak zawsze.
W modelísmo jest moją pasją. Wszystko robię, co ja kładę na mojej stronie internetowej.
W doldaditos plastikowe, modele, dioramas ... niemal wszystko, zbudowany z drewna, plastiku, metalu ...
Konwersja danych liczbowych i modeli, jest to, co robię.
Wagi 1 / 10, 1 / 18, 1 / 30, 1 / 32 .......... Mam na mojej stronie internetowej, aby pokazać. Do you enjoy w modelimo. ......... I już odrzucona .... z Grenada, Hiszpania ............ ............. Jorge.
-
- x 8
-
- x 1
MOJE ZBIORY
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
.... Przepraszamy za tłumaczenie.
Wiem, że tłumaczenie było bardzo źle zbudowane.
I nie kładę moje sieci ... ponieważ ... jest już w dół. (WWW)
Jest to miejsce modelowania. ...... Nie ?......
I nic nie sprzedają. Tylko pokaż. ................... Jorge.
................................... .....................................................
- PITERPANZER
- x 1