[Relacja] AH-64A Apache
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Matrix_OST
[Relacja] AH-64A Apache
Witam witam Zacząłem tworzyć taki wiatrak. Jak widać nie próżnowałem Jest to jeden z moich projektów. Jest to Apacz z Małego Modelarza. Prace mają powoli się ku końcowi dlatego też nie będzie to relacja w pełni. Ale jeśli będą jakieś pytania chętnie udzielę odpowiedzi. Bardzo pomogła mi relacja Stacha na czarnym forum. Oto co do tej pory zrobiłem...
Tu zbliżenie na dysze wylotowe:
Bojowy nos:
Oraz podstawa wirnika nośnego:
Oczywiście relacja od tego momentu będzie prowadzona na bieżąco.
Spostrzeżenia co do sklejalności modelu. Jak to w przypadku p. Mistewicza, nie ma do czego się przyczepić
- Matrix_OST
- Matrix_OST
- Matrix_OST
Na tę chwilę mam już ukończony w całości wirnik główny. Udało mi się zmontować wirnik ogonowy. Oraz grot ze strzały Apacha, czyli działko Wszystko kleiło się bezproblemowo oczywiście.. Wrzucę narazie tylko zdjęcia wirnika ogonowego i działka. Nie pokaże narazie jak prezentują się podzespoły na tle całego modelu bo działko nie zostało na stałe przytwierdzone do kadłuba.
Teraz w sumie zostało już tylko uzbroić no i poprzyklejać wszelkie druciki, antenki, stopnie, itp. Zastanawiam się tylko czy uzbroić go w zasobniki niekierowane czy po połowie w niekierowane i Hellfire`y...
Teraz w sumie zostało już tylko uzbroić no i poprzyklejać wszelkie druciki, antenki, stopnie, itp. Zastanawiam się tylko czy uzbroić go w zasobniki niekierowane czy po połowie w niekierowane i Hellfire`y...