specjalnie poprzeglądałem troszkę zdjęć naszych F-16, co prawda nie udało mi się znaleźć 4040 ale wszystkie miały pomimo eksploatacji jasne dysze wylotowe, jeżeli posiadasz zdjęcie na którym ukazany jest ten 4040 bądź inny z ciemnym wylotem to wstaw proszę albo podeślij link na PW. Starsze F-16( to jest zdjęcie zrobione w 91 roku) mogą mieć ślady eksploatacji na dyszy wylotowej bo to normalne ale raczej nie aż tak ciemne... pozdrawiamkartoniak pisze: a co do dyszy jest kilka Polskich Jastrzębi które są zjechane.
[R] F-16C Block52+
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Witaj nie piszę tego dlatego żeby się czepiać bo i ja nie jestem zbyt doświadczonym modelarzem ale widzę że starasz się dokładnie odwzorować tego naszego Jastrzębia. A wydaje mi się że to taka mała uwaga co do wierności odwzorowywania modelu do rzeczywistego samolotu
Witam po dłuższej nieobecności udało mi się zrobić niewiele ( mam teraz dużo nauki ), ale mam za sobą moim zdanie najtrudniejszą część tego modelu czyli początek kadłuba pochłonął on aż 3 wycinanki dopiero za 4 razem udało mi się osiągnąć ten efekt na jaki oczekiwałem.
Przepraszam za jakość zdjęć ale mam nowy aparat i się uczę robić zdjęcie w innych programach.
Przepraszam za jakość zdjęć ale mam nowy aparat i się uczę robić zdjęcie w innych programach.