*[Relacja/Okręt] USS LEUTZE DD 481 by QŃ
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
No i przyszedł czas na końcowy akcent - ostatnia aktualizacja, galeria.
Oglądajcie, krytykujcie, piszcie co chcecie, a jak nie chcecie, to nie piszcie
Kilka ujęć ogólnych:
i bardziej szczegółowe zdjęcia detali:
2,5 roku pracy uwieńczone szczęśliwym końcem. Sporo się nauczyłem, trochę błędów jest, w tym jeden poważny babol merytoryczny, drugi trochę mniejszy o drobnych nie wspomnę.
Pewnie trochę niedomalowań na zdjęciach się znajdzie, pomimo, że ostatnia godzina pracy polegała na szczegółowym oglądaniu całego modelu i drobnych poprawkach malarskich tam, gdzie cokolwiek znalazłem.
Zapomniałem o najważniejszym. Serdeczne podziękowania dla wszystkich wspierających mnie w budowie radą, dokumentacją, krytyką, dopingiem i wszelką inną pomocą. Żeby nie te życzliwe osoby model nie wyglądałby tak jak w tej chwili.
Oglądajcie, krytykujcie, piszcie co chcecie, a jak nie chcecie, to nie piszcie
Kilka ujęć ogólnych:
i bardziej szczegółowe zdjęcia detali:
2,5 roku pracy uwieńczone szczęśliwym końcem. Sporo się nauczyłem, trochę błędów jest, w tym jeden poważny babol merytoryczny, drugi trochę mniejszy o drobnych nie wspomnę.
Pewnie trochę niedomalowań na zdjęciach się znajdzie, pomimo, że ostatnia godzina pracy polegała na szczegółowym oglądaniu całego modelu i drobnych poprawkach malarskich tam, gdzie cokolwiek znalazłem.
Zapomniałem o najważniejszym. Serdeczne podziękowania dla wszystkich wspierających mnie w budowie radą, dokumentacją, krytyką, dopingiem i wszelką inną pomocą. Żeby nie te życzliwe osoby model nie wyglądałby tak jak w tej chwili.
- herbaciany
Model prezentuje się wspaniale
Mnóstwo pracy i nie tylko pracy w niego włożyłeś
GRATULUJĘ...
i
... Pozdrawiam
Mnóstwo pracy i nie tylko pracy w niego włożyłeś
GRATULUJĘ...
i
... Pozdrawiam
Moje relacje:
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"
-
Podziwiam - model wykonany w stylu Qnia - Qniecznie dużo drobnych detali
Efekt Qńcowy powalający.
Przyznam się że mam trudności z ocenieniem rozmiarów okrętu - czy można liczyć na zdjęcie wymiarujące - np. w ręku twórcy
Efekt Qńcowy powalający.
Przyznam się że mam trudności z ocenieniem rozmiarów okrętu - czy można liczyć na zdjęcie wymiarujące - np. w ręku twórcy
- Do not try to make a model. Instead only try to realize the truth.
- What truth?
- There is no model. Then you will see that it's not the model that you make, it is only yourself.
- What truth?
- There is no model. Then you will see that it's not the model that you make, it is only yourself.