*[Relacja/Czołg] T-72B (Fly Model 1:25)
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
-
- x 1
Dzięki bystrości kilku forumowiczów okazało się że emblemat gwardii przykleiłem do góry nogami :-). Natomiast co do przednich reflektorów, prawy ma być zaciemniony a lewy powinien mieć daszek. Błędy poprawiłem i zamieszczam na dowód zdjęcie :-) (dodam je też do postu z galerią, coby wszystko było na miejscu)
PS. Jeszcze raz dziękuje wszystkim za pozytywne opinie i cieszę się, że się Wam podobają moje wypociny.
PS2. Zdecydowałem już, że kolejnym modelem jaki będę kleił będzie..................Transporter opancerzony BTR-80, jak tylko coś zmajstruję to bezzwłocznie otworzę kolejną relację. Natomiast po skończeniu btr-a, zabiorę się za dokończenie Belfasta, którego mam już prawie w połowie ukończonego.
Pozdrawiam.
PS. Jeszcze raz dziękuje wszystkim za pozytywne opinie i cieszę się, że się Wam podobają moje wypociny.
PS2. Zdecydowałem już, że kolejnym modelem jaki będę kleił będzie..................Transporter opancerzony BTR-80, jak tylko coś zmajstruję to bezzwłocznie otworzę kolejną relację. Natomiast po skończeniu btr-a, zabiorę się za dokończenie Belfasta, którego mam już prawie w połowie ukończonego.
Pozdrawiam.