*[Galeria/Samochód] Swojska ciężarówka STAR 20
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
*[Galeria/Samochód] Swojska ciężarówka STAR 20
Muszę się nieco "odkoleić", żeby rozwijać osobowość . Zrobiłem sobie taką budkę maszynisty. Tfu, chciałem powiedzieć kabinę kierowcy
Tomek - ale Ty masz oko Węgla na niego nie załadujemy, przyjedzie następny. na tego załadujemy ludzi, albo kartofle czy co tam. A Rafał też wietrzy pismo nosem ...
Nie wierzcie mi za bardzo. Wiele razy mówiłem, że jestem raczej oszustem. To zdjęcie surowej kabiny pochodzi sprzed tygodnia ... Tymczasem budowę zakończyłem.
Nie wierzcie mi za bardzo. Wiele razy mówiłem, że jestem raczej oszustem. To zdjęcie surowej kabiny pochodzi sprzed tygodnia ... Tymczasem budowę zakończyłem.
Już chciałem powiedzieć, że to skala 1:1, ale i tak wiecie że oszukuję. To skala 1:25.
Tomek - w tydzień to możliwe. Kwestia organizacji pracy W maju zrobiłem strażackiego Bedforda. Też w tydzień. Jeszcze nie był dokończony, ale w Będzinie dostałem za niego puchar. Jak go skończę to pokażę - brakowało mu drabin na dachu.
Tomek - w tydzień to możliwe. Kwestia organizacji pracy W maju zrobiłem strażackiego Bedforda. Też w tydzień. Jeszcze nie był dokończony, ale w Będzinie dostałem za niego puchar. Jak go skończę to pokażę - brakowało mu drabin na dachu.
-
- x 1