Taki wstydliwy to ja nie jestem ale jakoś mnie to pytanie nie nurtowało.Szydercza Gała pisze:tą wypasioną siatkę z poprzedniej fotki wziąłem z filtra lejka do ropy od traktora ( informacja specjalnie dla Piterskiego, może wstydził się zadać to typowe dla Niego pytanie ).
*[Relacja/Czołg] Czołg średni T-28
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
W budowie: Halny;
- Szydercza Gała
- x 169
Wczoraj już nie zdążyłem więc wstawiam dziś, dwa podnośniki, co by można było podlewarować puszkę jak się złapie gumę i bliżej nieokreślone coś...
Mam też pytanie, jako że mój internet wspaniały specjalnie nie jest i przeciętny czas oczekiwania na załadowanie strony wynosi 5 minut czy mógłby ktoś wrzucić jakiegoś linka do plastikowej relacji z jakiegoś czołga gdzie jest plandeka? Muszę zmajstrować spory kawał brezentu do zwinięcia w kostkę i ciepnięcia na błotnik, a nie za bardzo znam sie tego typu operacjach. Tak sobie myślę tez czy by mu jakiej szturmówki na antenie nie wywalić....
Mam też pytanie, jako że mój internet wspaniały specjalnie nie jest i przeciętny czas oczekiwania na załadowanie strony wynosi 5 minut czy mógłby ktoś wrzucić jakiegoś linka do plastikowej relacji z jakiegoś czołga gdzie jest plandeka? Muszę zmajstrować spory kawał brezentu do zwinięcia w kostkę i ciepnięcia na błotnik, a nie za bardzo znam sie tego typu operacjach. Tak sobie myślę tez czy by mu jakiej szturmówki na antenie nie wywalić....
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
Szyderczy, w linku poniżej masz sposób na plandekę z chusteczki higienicznej potraktowanej rozcieńczonym silikonem. Sorry, że po angielsku. Efekt na wierzy czołgu bardzo przyzwoicie wygląda dlatego chyba warto przetłumaczyć sobie ten artykulik.
http://www.militarymodelling.com/news/a ... 02&v=1&sp=#
Pozdrawiam!
Piotr
http://www.militarymodelling.com/news/a ... 02&v=1&sp=#
Pozdrawiam!
Piotr
Obraz jest wart tysiąca słów. Model wart jest miliona.
- Szydercza Gała
- x 169
-
- x 1
- Szydercza Gała
- x 169
Grzesiu tylko dlatego że ZA MNĄ stoi z pepeszą, poruszam się w jedynie słusznym kierunku
No ale od dziś będę mógł stawić TOWARZYSZOWI KOMISARZOWI opór, moja konserwa powoli z traktora zamienia się w pojazd bojowy. W dzisiejszym odcinku wieżyczki KM-ów i reflektory:
Teraz została już tylko wieża główna.
No ale od dziś będę mógł stawić TOWARZYSZOWI KOMISARZOWI opór, moja konserwa powoli z traktora zamienia się w pojazd bojowy. W dzisiejszym odcinku wieżyczki KM-ów i reflektory:
Teraz została już tylko wieża główna.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 169
No i od dziś TOWARZYSZ KOMISARZ ze swoją pepeszą może mnie pocałować w d...
Inna sprawa że teraz nie będzie musiał nią wymachiwać bo zostało już tylko złożenie tego wszystkiego do kupy.
Bohaterem, a raczej bohaterką ( wiadomo kobiety na traktory ), dzisiejszego odcinka jest wieża główna:
Wygląda na to że od weekendu TOWARZYSZ KOMISARZ będzie mógł udać się na zasłużone wczasy i to nawet nie wgłąb koła polarnego
Jak wyczytałem kiedyś na czeskim bilbordzie TVAROH SILA ZA TROH !!!:haha:
Inna sprawa że teraz nie będzie musiał nią wymachiwać bo zostało już tylko złożenie tego wszystkiego do kupy.
Bohaterem, a raczej bohaterką ( wiadomo kobiety na traktory ), dzisiejszego odcinka jest wieża główna:
Wygląda na to że od weekendu TOWARZYSZ KOMISARZ będzie mógł udać się na zasłużone wczasy i to nawet nie wgłąb koła polarnego
Jak wyczytałem kiedyś na czeskim bilbordzie TVAROH SILA ZA TROH !!!:haha:
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 169
TOWARZYSZ KOMISARZ oczywiscie rozstrzelal odpowiedzialnych bez sądu i na miejscu, nie wypuszczając flaszki Stolicznej z ręki ani Biełomora z pyska .
Juz dawno poprawione, tylko leniwy jestem i nie chciało mi się nowych fotek robić
Poza tym pokazanie jakiegoś drobnego babola to jedyna metoda żeby sprowokować kogoś do dyskusji na tym forum
Juz dawno poprawione, tylko leniwy jestem i nie chciało mi się nowych fotek robić
Poza tym pokazanie jakiegoś drobnego babola to jedyna metoda żeby sprowokować kogoś do dyskusji na tym forum
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
-
- x 8