*[Relacja/Samolot] Bf-109E Waldek Gulle i jego koślawa latałka :-)
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Szydercza Gała
- x 169
*[Relacja/Samolot] Bf-109E Waldek Gulle i jego koślawa latałka :-)
Znudziło mi sie juz odpoczywanie od czołga, nadejszła więc wiekopomna chwila i nowe igrzyska czas zacząć
Wbrew temu, jak można odebrać temat, model jest na poważnie... jak z resztą wszystkie moje modele i relacje
Naszym głównym bohaterem jest....... Ten oto MISIO:
W relacji z konserwy zwrócono mi uwagę że nie wstawiłem fotki podklejonego szkieletu, tym razem nie popełnię tak straszliwego uchybienia. Co prawda nie jestem aż takim kuulowym ziomalem i nie zrobiłem tej fotki komurkom, bo moja komurka nie ma aparata
Co do zasiadania w pierwszym rzędzie... to serdecznie zapraszam BORSUK wyjechał do Hiszpanii na wczasy..... i coś mi się zdaję że ma coś wspólnego z tamtejszymi pożarami......
Wbrew temu, jak można odebrać temat, model jest na poważnie... jak z resztą wszystkie moje modele i relacje
Naszym głównym bohaterem jest....... Ten oto MISIO:
W relacji z konserwy zwrócono mi uwagę że nie wstawiłem fotki podklejonego szkieletu, tym razem nie popełnię tak straszliwego uchybienia. Co prawda nie jestem aż takim kuulowym ziomalem i nie zrobiłem tej fotki komurkom, bo moja komurka nie ma aparata
Co do zasiadania w pierwszym rzędzie... to serdecznie zapraszam BORSUK wyjechał do Hiszpanii na wczasy..... i coś mi się zdaję że ma coś wspólnego z tamtejszymi pożarami......
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
Złe wykorzystanie powierzchni kartonu, klej wyłazi poza obrys papieru z wręgami, fota nie trzyma ostrości - generalnie super jak na początek
Aha, i pierwsza grzęda dla mnie ;)
Aha, i pierwsza grzęda dla mnie ;)
Ostatnio zmieniony śr lip 29 2009, 22:46 przez Tomasz D., łącznie zmieniany 1 raz.
Krzywo wycięte - pewnie przez to że masz tępe nożyczki! Ale kleju napaćkałeś! Tyle kartonu zmarnowałeś! Obicąż to bo ci się powygina i (BACZNOŚĆ!) BORSUK (SPOCZNIJ!) jak wróci z wojaży to Ci tego nie daruje! A w akcie zemsty odda twoje latadło swojemu bratu do zabawy w kamikadze
Łosiu! przesuń się Waszmość bo całą grzędę zajmujesz! I przestań wcinać ten popkorn i siorbać kolę bo nastrój grozy cały ruinujesz ;)
Łosiu! przesuń się Waszmość bo całą grzędę zajmujesz! I przestań wcinać ten popkorn i siorbać kolę bo nastrój grozy cały ruinujesz ;)
- Szydercza Gała
- x 169
Nie to żebym coś skleił od ostatniego postu, ale odpowiedzieć i tak przeca mogę nie?
Tomku: Loża dla VIP-ów cała twoja, nie ma chyba innych chętnych
co do wykorzystania kartonu to jeszcze nie przestawiłem się z socjalistycznej na niemiecką dokładność i efektywność
Łosiu: To takie rzeczy można robić nożyczkamy???? ja to zembami własnymi obgryzłem, a dokładnego wycinania chciałem dokonać piłom tarczowom do drewna.....Łosiu Łosiu, SMOK Z KOMODO nie jest taki wielki, zwierzakowi rozmiaru Losia to może co najwyżej kopyta wypucować zasiadaj do woli, a z biologii, środowiska czy jak tam to się teraz nazywa PAŁA !!!
Vatras390: Jeżeli w jakimkolwiek modelu Halińskiego użyjesz tektury grubszej choćby o 0,1 mm niż zalecona, to będziesz miał prawdziwie koślawą latałkę
ESP: Ty to nie kracz!!! BORSUK nie ma brata i nie będzie miał, wiesz jak trudno taką gadazinę wykarmić ??? A jak mnie tam syfu narobicie na widowni to dam po miotle i szmacie i do roboty
Tomku: Loża dla VIP-ów cała twoja, nie ma chyba innych chętnych
co do wykorzystania kartonu to jeszcze nie przestawiłem się z socjalistycznej na niemiecką dokładność i efektywność
Łosiu: To takie rzeczy można robić nożyczkamy???? ja to zembami własnymi obgryzłem, a dokładnego wycinania chciałem dokonać piłom tarczowom do drewna.....Łosiu Łosiu, SMOK Z KOMODO nie jest taki wielki, zwierzakowi rozmiaru Losia to może co najwyżej kopyta wypucować zasiadaj do woli, a z biologii, środowiska czy jak tam to się teraz nazywa PAŁA !!!
Vatras390: Jeżeli w jakimkolwiek modelu Halińskiego użyjesz tektury grubszej choćby o 0,1 mm niż zalecona, to będziesz miał prawdziwie koślawą latałkę
ESP: Ty to nie kracz!!! BORSUK nie ma brata i nie będzie miał, wiesz jak trudno taką gadazinę wykarmić ??? A jak mnie tam syfu narobicie na widowni to dam po miotle i szmacie i do roboty
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
No, w końcu coś sensownego. Dajesz Waldek!!! Latałka według mnie jedna z mniej koślawych, zaryzykowałbym nawet stwierdzenie że to klasyk samolotowej krasy.
Mam nadzieję że skitrałeś dla mnie miejscówkę na loży VIPów, bo pierwszy rząd mnie tradycyjnie nie interesuje.
Mam nadzieję że skitrałeś dla mnie miejscówkę na loży VIPów, bo pierwszy rząd mnie tradycyjnie nie interesuje.
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD