*[Relacja/Samolot] Bf-109E Waldek Gulle i jego koślawa latałka :-)
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Szydercza Gała
- x 169
O w ryj aleś mnie złapał Edmundzie.... Będę musiał sie wybiczować suchą krakowską wieczorem za to że popełniłem błąd w tytulaturze w poście który przytoczyłeś.
Dobrze że BORSUK kiepsko czyta , w końcu tylko 2 klasy podstawówki zaliczył, zanim zamienił ją w atomowy grzyb
Dobrze że BORSUK kiepsko czyta , w końcu tylko 2 klasy podstawówki zaliczył, zanim zamienił ją w atomowy grzyb
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
-
- x 8
- Szydercza Gała
- x 169
- Szydercza Gała
- x 169
Odbiegając nieco od na prawdę ważnych rzeczy, jak na przykład dyskusja na temat WIELKOŚCI 20 TONOWEGO BORSUKA Z BETONU, wstawiam dziś parę fotek postępów prac nad latałką Waldka .
W zasadzie został celownik i owiewka kabiny, do których właśnie siadam.
W zasadzie został celownik i owiewka kabiny, do których właśnie siadam.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
Szyderczy, chyba młodsza siostra Ci to śmigło robiła... A tak ładnie szło...
Łopaty nie skręcone i krawędzie troszke chyba nie tak jak powinno to wyglądac... Ja wiem że standard u Ciebie ponad wszystko, ale to po prostu nie wygląda.
Chyba herr inżynier od napędu będzie musiał stanąc przed plutonem.
Łopaty nie skręcone i krawędzie troszke chyba nie tak jak powinno to wyglądac... Ja wiem że standard u Ciebie ponad wszystko, ale to po prostu nie wygląda.
Chyba herr inżynier od napędu będzie musiał stanąc przed plutonem.
-Dziadku, ruskie w kosmos poleciały!
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
-Wszystkie?
-Nie, dwóch tylko.
-To co mi d... zawracasz!?
ZŁO SQUAD
Ubiegłeś mnie Laszlo.
Wystarczyło sfazować krawędzie, natarcia lekko, spływu już poważniej. To się chyba mieści w standardzie standardowym.
A tak wyglądają, jak łopaty do wyciągania bochnów z pieca...
Szkoda, ale i tak Respect za to co do tej pory, zrobić tak w standardzie to nielada wyczyn ha ha ha.
Wystarczyło sfazować krawędzie, natarcia lekko, spływu już poważniej. To się chyba mieści w standardzie standardowym.
A tak wyglądają, jak łopaty do wyciągania bochnów z pieca...
Szkoda, ale i tak Respect za to co do tej pory, zrobić tak w standardzie to nielada wyczyn ha ha ha.
- Szydercza Gała
- x 169
A co Laszlo chciałbyś się umówić z moją młodszą siostrą na randkę?? zaimponowały Ci jej śmigła do tego stopnia?
Czepiacie się, a z resztą co wy tam sie na samolotach znacie ...
A tak poważnie to skręciłem te łopaty, ino chyba nie dosyć , ja tam sie na śmigłach nie znam, co innego jakby to była śruba okrętowa
Mnie tam łopaty do chleba stykną , z resztą już za późno żeby coś z tym zrobić, mogę sobie tylko baranka o ścianę strzelić . A następną razą zapytam WAS o radę MISZCZOWIE wy moi Gra?
Czepiacie się, a z resztą co wy tam sie na samolotach znacie ...
A tak poważnie to skręciłem te łopaty, ino chyba nie dosyć , ja tam sie na śmigłach nie znam, co innego jakby to była śruba okrętowa
Mnie tam łopaty do chleba stykną , z resztą już za późno żeby coś z tym zrobić, mogę sobie tylko baranka o ścianę strzelić . A następną razą zapytam WAS o radę MISZCZOWIE wy moi Gra?
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 169
No i nadejszła ta wiekopomna chwila, leniwe faszysty zakończyły wreszcie prace nad latałką Waldemara. Obyło się bez wysyłki reedukacyjnej na front wschodni do walki z mongołami 3 rzutu Krasnej Armii
Moja siostra jest wybitnie niezadowolona z powodu braku odpowiedzi od Tow. Laszla
No i fotki, może dużo, ale wolno mi w końcu to moja relacja . Nie ma kabla antenowego, bo moja nitka przeznaczona do tego celu została na froncie wschodnim jak ją odzyskam to dorobię.
KONIEC
Niech WIELKI TWARÓG i POTĘŻNY PEKAES oraz ich pomagierowie 20 TONOWY BETONOWY BORSUK, SMOK Z KOMODO,a także EMERYTOWANA SĄSIADKA NA PODUSZCE W OKNIE omijają wasze domostwa i zostawią was w spokoju, albowiem ICH ingerencja może byc STRASZLIWA w skutkach
WIELKIE JOŁ
Moja siostra jest wybitnie niezadowolona z powodu braku odpowiedzi od Tow. Laszla
No i fotki, może dużo, ale wolno mi w końcu to moja relacja . Nie ma kabla antenowego, bo moja nitka przeznaczona do tego celu została na froncie wschodnim jak ją odzyskam to dorobię.
KONIEC
Niech WIELKI TWARÓG i POTĘŻNY PEKAES oraz ich pomagierowie 20 TONOWY BETONOWY BORSUK, SMOK Z KOMODO,a także EMERYTOWANA SĄSIADKA NA PODUSZCE W OKNIE omijają wasze domostwa i zostawią was w spokoju, albowiem ICH ingerencja może byc STRASZLIWA w skutkach
WIELKIE JOŁ
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD