*[Relacja/Okręt] Boh Cara Chrani, czyli jankesi z nitownicami WARIAG
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Szydercza Gała
- x 169
No i znowu zbliżamy sie do strefy spadkowej, znaczy sie czas na fotkę
Urlop dobiegł końca a plan oczywiście nie został wykonany , biedny Pułkownik Mitrofanow ma małe pole manewru, w końcu to zagrabaniczna stocznia i robole też zagrabaniczni, gdyby to ruskie ludzie byli oj inaczej by sobie z nimi porozmawiał oj inaczej....
dziś postanowiłem zostawić szersze tło, czyli tzw. WARSZTAT/STOCZNIĘ ( Najjaśniejsza Pani określa to mianem chlewu, na prawdę nie wiem o co TEJ KOBIECIE chodzi )
Urlop dobiegł końca a plan oczywiście nie został wykonany , biedny Pułkownik Mitrofanow ma małe pole manewru, w końcu to zagrabaniczna stocznia i robole też zagrabaniczni, gdyby to ruskie ludzie byli oj inaczej by sobie z nimi porozmawiał oj inaczej....
dziś postanowiłem zostawić szersze tło, czyli tzw. WARSZTAT/STOCZNIĘ ( Najjaśniejsza Pani określa to mianem chlewu, na prawdę nie wiem o co TEJ KOBIECIE chodzi )
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
-
- x 8
Fajny model.
Niezły bajzel (ja przy klejeniu elektrowni miałem to samo).
Tło ala Kieślowski to wstyd dla GPM.
Charakterystyczny styl prowadzenia relacji, mnie się podoba.
Tytuł relacji - do poprawy. (obiecywaliście kiedyś że po skończeniu relacji będą one czytelne ale nic takiego nie widzę, kłamczuszki jedne)
Niezły bajzel (ja przy klejeniu elektrowni miałem to samo).
Tło ala Kieślowski to wstyd dla GPM.
Charakterystyczny styl prowadzenia relacji, mnie się podoba.
Tytuł relacji - do poprawy. (obiecywaliście kiedyś że po skończeniu relacji będą one czytelne ale nic takiego nie widzę, kłamczuszki jedne)
pzdr
Kemot
Kemot
-
- x 8
Ależ Tomku, toć to ZŁY SKŁAD. Im nawet drobne kłamstewka uchodzą płazem. Poza tym zmiana nazwy - po przeniesieniu przez tych czterech łapserdaków wątków do archiwum - odarłoby ich relacje z oryginalności złoskładowej. Mnie by to na przykład nie odpowiadało. Wolę Ich takimi jakimi są. Sam chętnie bym się do Nich przyłączył, ale oni plastikowcami brzydzą się niepomiernie. Poza tym odstrasza mnie ewentualna styczność Z 20-TONOWYM BETONOWYM BORSUKIEM i SMOKIEM Z KOMODO - a nuż okazałoby się, że są prawdziwe, a nie z kartonu?
A tak na poważnie, czy mnie coś umknęło, czy Ty się co nieco obijasz? Pytam, bo chciałbym od czasu do czasu popatrzyć na to, jak walczysz z kartonem.
A tak na poważnie, czy mnie coś umknęło, czy Ty się co nieco obijasz? Pytam, bo chciałbym od czasu do czasu popatrzyć na to, jak walczysz z kartonem.
- Szydercza Gała
- x 169
Edmundzie najlepsze w tym wszystkim jest to że Najjaśniejsza pani, zanim zarzuciła modelarską karierę, robiła jeszcze większy chlew i wtedy jej nie przeszkadzał . Teraz z reszta też gada tak tylko żeby mi za dobrze nie było mój pokój, potocznie zwany JASKINIĄ to mój warsztat i nic więcej i żadne kobiety dzieci i zwierzęta nie mają tam wstępu
Co do brzydzenia sie plastikiem, to przynajmniej z mojej strony prawda , co nie przeszkadza mi w używaniu Waszych tfu plastikowych technik, o ile da się je zaadoptować więc nie przejmuj się tym zanadto
Tomku, chyba jednak wzrok Ci szwankuje ostatnio . Widziałeś jakie tytuły mają relacje z paka, bibera i czołga w archiwum? Dzięki temu że Najjaśniejsza Admiralicja jest teraz zdecydowanie bardziej postępowa niż kiedyś wynegocjowałem że w pierwszym poście wstawiono linijkę informującą o pierwotnym tytule relacji. Tak więc twoje oskarżenia o krzywoprzysięstwo ranią do żywego moją prawdomówną ZAKONNĄ duszę
PS: Edmundzie w tej relacji BÓSTWA zostały spersonifikowane, tak więc możesz napotkać co najwyżej agentów Ochrany:
Aleksieja Smokina, Dmitrija Borsukowa, Iwana Twarożyca oraz Siergieja Pekaesowa
Co do brzydzenia sie plastikiem, to przynajmniej z mojej strony prawda , co nie przeszkadza mi w używaniu Waszych tfu plastikowych technik, o ile da się je zaadoptować więc nie przejmuj się tym zanadto
Tomku, chyba jednak wzrok Ci szwankuje ostatnio . Widziałeś jakie tytuły mają relacje z paka, bibera i czołga w archiwum? Dzięki temu że Najjaśniejsza Admiralicja jest teraz zdecydowanie bardziej postępowa niż kiedyś wynegocjowałem że w pierwszym poście wstawiono linijkę informującą o pierwotnym tytule relacji. Tak więc twoje oskarżenia o krzywoprzysięstwo ranią do żywego moją prawdomówną ZAKONNĄ duszę
PS: Edmundzie w tej relacji BÓSTWA zostały spersonifikowane, tak więc możesz napotkać co najwyżej agentów Ochrany:
Aleksieja Smokina, Dmitrija Borsukowa, Iwana Twarożyca oraz Siergieja Pekaesowa
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- zxcvbnm1971
- Szydercza Gała
- x 169
Nie nie Najjaśniejsza Pani na foruma nie zagląda, więc Jej uszu raczej obczaić się tu nie da
Agenci SMOKIN i BORSUKOW opracowali nową i SKUTECZNĄ metodę motywacji tych jankeskich leserów i tak oto kadłub został oklejony.
Dla odmiany dziś ja się bawię aparatem Najjaśniejszej Pani, chyba jednak wolę swój ( To tak żeby Konanowi smutno nie było że tylko on może )
Ps. Uprzedzając mądre pytanie, dno ma tylko 3 kolory, a te dziwne ciemne smugi na zdjęciach burt to tylko odbicie pałacowej posadzki
Agenci SMOKIN i BORSUKOW opracowali nową i SKUTECZNĄ metodę motywacji tych jankeskich leserów i tak oto kadłub został oklejony.
Dla odmiany dziś ja się bawię aparatem Najjaśniejszej Pani, chyba jednak wolę swój ( To tak żeby Konanowi smutno nie było że tylko on może )
Ps. Uprzedzając mądre pytanie, dno ma tylko 3 kolory, a te dziwne ciemne smugi na zdjęciach burt to tylko odbicie pałacowej posadzki
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
-
- x 8
- cloudwalker
- Szydercza Gała
- x 169
No więc przyjaciele z Ochrany zagonili filadelfijskich... zaraz jak to się teraz ładnie politycznie poprawnie mówi... już wiem AFROAMERYKANÓW do pracy i w/w wyklepali śruby ku chwale Najjaśniejszego Pana Zainstalowali też wały, ale na taką fotkę to dziś już za ciemno, a obiecałem takiemu jednemu że coś dziś pokażę
PS: wspomniani pracownicy stoczni otrzymali w nagrodę od Pułkownika Mitrofanowa po bananie na łeb ( Zawsze to lepiej niż bananem po łbie )
PS: wspomniani pracownicy stoczni otrzymali w nagrodę od Pułkownika Mitrofanowa po bananie na łeb ( Zawsze to lepiej niż bananem po łbie )
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD