Witam
Mam na imię Sebastian, pochodzę z Zamościa, mam 16 lat. Modelarstwem zajmuję się od dosyć dawna, sklejając modele plastikowe. Modelarstwem kartonowym zająłem się dopiero ok. 2005 roku, gdy dostałem model wydawnictwa Card Plane PWS Z-17 SĘP. Jak na 1 model kartonowy wyszedł mi całkiem nieźle.
Potem były modele z GPM (Łódz "Viking" , (latarnia morska w Kołobrzegu, sklejałem ją na wakacjach właśnie tam). No i w końcu Mały Modelarz, HMS Victory. Podczas tych modeli kupnych sklejałem z internetu: satelity, mini samoloty, I bomba światowa itp.
A teraz przechodząc do tematu chciałem Wam zaprezentować mój model Willys Jeep który został wydrukowany z internetu (nie bijcie) Jako że jestem nie doświadczonym modelarzem nie chciałem spaprać modelu na który wydał bym te parędziesiąt złotych. Niestety wycinanki niczym nie zaimpregnowałem. :/ W niektórych miejscach widać brzydkie białe plamki z powodu dostania się wody w te właśnie miejsca. Koła są z nowszego numeru Willys Jeepa ale z tego samego wydania. Ta plandeka jest z prześcieradła. Tak więc kończę swoje nudne wypowiedzenie :P Proszę o komentarze.
Pozdrawiam Seba
*[Galeria/Samochód] Willys Jeep 1:25 Modelik Nr 13/98
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Szymcio190
Bardzo fajny Jeep'ek nie to co moje modele Widzę, że też lubisz auta jak ja. Życzę samych sukcesów. Pozdrawiam
viewtopic.php?p=191812#191812 DODGE CHARGER
viewtopic.php?t=13866 TRABANT 601
viewtopic.php?t=13874 PEUGEOT 307 WRC
viewtopic.php?t=13861 CITROEN DS
viewtopic.php?t=13851 FOKKER
viewtopic.php?t=13866 TRABANT 601
viewtopic.php?t=13874 PEUGEOT 307 WRC
viewtopic.php?t=13861 CITROEN DS
viewtopic.php?t=13851 FOKKER