Ja się trochu wyłamię W przeciwieństwie do chłopaków to zamierzam wybebeszyć Tygryska Heng Longa z kompletnych silników z przekładniami (bo raz że na bezszczotach to on odleci, a dwa że nie chce mi się wydawać nie wiadomo ile na regulatory do tego), mechanizmów do obrotu wieży, wytwornicy dymu i czego tylko się da poza apą (bo mam dobrego Eclipsika 7)
A jeśli chodzi o funkcje to tak jak Szymon pisał funkcje będą zrobione na mikroprocesorowym module funkcyjnym.
Gąski, hmmm. Co do nich będą na pewno wykonane ze znalu. Ale póki co trudno mi cokolwiek bo jeszcze nie ustaliśmy jaką metodąjacekkarolczak pisze:A co z gąskami? Z czego ogniwka?
T-34 gotowy już od dobrych 2 miechów Relacja po wykonawcza jest w tym samym dziale kilka wątków pod 7TPRaduss pisze:A t-34 ukończony ?
No i co z planami budowy 7TP w skali 1:1 ?
A z tym 7TP w 1:1 to pierwsze słyszę. Jakieś niepotwierdzone plotki Kolega rozsiewa na ogólnopolskim forum Cel szczytny, idea wspaniała ale na dzień dzisiejszy nie mamy w ogóle takich możliwości Chociaż zobaczymy co czas pokaże...