*[Relacja/Samolot] Bf-110 G-2
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Niestety nie o to chodzi. Po prostu wszyscy którzy otwierali twój wątek ściągali z Photobucketa wielkie zdjęcia, czyli dużo danych. Przekroczyłeś swój miesięczny limit na ściąganie plików przez oglądających i dopiero w następnym miesiącu się znowu pojawią. Do tego czasu ci którzy chcą mogą zobaczyć twoje zdjęcia w twoim albumie na photobucketsokol363 pisze:Mam wrażenie, że za dużo osób w danym momencie wrzucało pliki na photobucketa i jeden z serwerów padł, ale to nie powinna trwać długo.
Można zwiększyć bandwidth (czyli ilość ściąganych danych) przechodząc na płatne konto Photobucket Pro.
Jeżeli chcesz tego uniknąć rób tak jak ja: ładuję tyle fotek ile zechcę, ale w miniaturkach i na koniec najładniejszą dużą. Czasem, rzadko, daję dwie duże. Nigdy jeszcze nie przekroczyłem "bandy"
- Do not try to make a model. Instead only try to realize the truth.
- What truth?
- There is no model. Then you will see that it's not the model that you make, it is only yourself.
- What truth?
- There is no model. Then you will see that it's not the model that you make, it is only yourself.
A oto koniec relacji. Model nie jest trudny. Jest wymagający. Pełno błędów i niedoróbek ale efekt końcowy nie jest taki zły:)
Oto zdjęcia. ( w między czasie zacząłem Fw 190 sturmbock i mam już szkielet. Relację zacznę niebawem) Zdjęcia:
Może niedługo wstawię zdjęcia w lepszym świetle.
Pozdrawiam:)
Oto zdjęcia. ( w między czasie zacząłem Fw 190 sturmbock i mam już szkielet. Relację zacznę niebawem) Zdjęcia:
Może niedługo wstawię zdjęcia w lepszym świetle.
Pozdrawiam:)
Hek!
...jestem wrogiem?
czy wroga bogiem...
...jestem wrogiem?
czy wroga bogiem...