Ja próbowałem go kiedyś "zmęczyć" ale dałem spokój (choć kadłub miałem prawie cały) jakbyś potrzebował jakichś klamotów czy cóś to daj znak.Pozdrawiam- Lepic
Skończyłem lawety armat 32f.
Drobnica ale powoli poszło.Chociaż prawie nie będzie ich widać to i tak je pomaluje.
Próbka pokładu.
Fornir buczyna pomalowany werniksem.W rzeczywistości nie jest taki ciemny.
Zacząłem oklejać szkielet.Oto moje wypociny.
Zastanawiam się czy nie pokryć kadłuba fornirem?
Ostatnio zmieniony wt lut 02 2010, 18:57 przez Gordon13, łącznie zmieniany 1 raz.
Mając chwilę czasu napisze trochę o sobie.Mieszkam w Lublinie a modelarstwem zacząłem się zajmować 3 lata temu. Powoli kończę galeon Hiszpański Santisima Trinidad, i dlatego powoli szykuję sobie nowe zajęcie. Jutro wstawię fotkę. Długo zastanawiałem się nad wyborem modelu. Zastanawiałem się nad zakupem modelu Victory ale cena 2300 albo 3700 to trochę za dużo.
Witam ponownie.Byłem trochę zajęty i musiałem wstrzymać chwilowo pracę nad Victory.Lawety armat 32f. i 24f. gotowe do wklejenia.
Teraz kończę pokład,imitacja desek fornir buk.
I wstawiam obiecaną fotke Santisima Trinidad.
Następne zdjęcia będą lepszej jakości te robię komórką.
Gordon, pierwsza fotka została chyba źle podlinkowana bo otwiera się coś zupełnie innego a pozostałe są kompletnie nieostre. Wstawianie takich fotek mija się z celem. Musisz coś z tym zrobić bo wszystko przestaje mieć sens.