Bazylika Mariacka w Gdańsku by Iza M.
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Nie chciałbym się tu rozwodzić, ale Mikołaj... w ogóle drążąc temat, to okazuje się, że Wojciech... Historia pojawiania się katolicyzmu na tych ziemiach jest kontrowersyjna, ale skoro ktoś ma chęć budować Mariacki... służę pomocą.
Skoro chcesz gadać o pojawiani się na tych ziemiaczh budowli (jakichkolwiek) to zapraszam na PRV - na prawdę
i nie trujmy tu, bo ne rzeczu jest coś więcej niś jakaś wycinanka
Skoro chcesz gadać o pojawiani się na tych ziemiaczh budowli (jakichkolwiek) to zapraszam na PRV - na prawdę
i nie trujmy tu, bo ne rzeczu jest coś więcej niś jakaś wycinanka
Witam poniżej przedstawiam skończoną już Bazylikę Mariacką w Gdańsku.
Niestety nie udało mi się robić fotek na bieżąca, ponieważ mój aparat odmówił posłuszeństwa. Po reanimacji aparatu zrobiłam kilka fotek . Co do samego modelu, to przysporzył on mi kilka problemów. Głownie chodzi o strop i dachy, które wcale do siebie nie pasowały. Kolejnym problemem jaki napotkałam było brak części 42 oraz 47. ale tu z pomógł GPM.
Niestety nie udało mi się robić fotek na bieżąca, ponieważ mój aparat odmówił posłuszeństwa. Po reanimacji aparatu zrobiłam kilka fotek . Co do samego modelu, to przysporzył on mi kilka problemów. Głownie chodzi o strop i dachy, które wcale do siebie nie pasowały. Kolejnym problemem jaki napotkałam było brak części 42 oraz 47. ale tu z pomógł GPM.
- Bartosz B.
- x 7
-
- x 1
Iza , fajne są Twoje modele . Może doczekasz się kiedyś wydania szczycieńskiego zamku , tego który istnieje i pozostałości stojących za tym istniejacym . Tam trawka jest i z czystym sumieniem, na podstawce mogłabyś ją zasiać . A jako ekstra dodatek - placyk Juranda ..... Jeżeli to to samo Szczytno oczywiście ....
- Hurragan76
- cloudwalker