*[Relacja/Pojazd] Nowszy, większy, lepszy -ZŁY POKRAK drugiej generacji
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
-
- x 1
-
Rozważając co będzie następne, należy chyba jednocześnie przemyśleć przebieg ataku na biedne duszyczki podglądaczy. Żeby nie skończyło się na sześciu stronach... Co to ma być, szybki numerek jakiś? Trochę powagi. A brakiem patentu na określenia się nie przejmuj tylko wysyłaj bóstwa starożytne a groźne okropecznie na używających bezprawnie
- Konan Barbarzyńca
Heloł
Piterski, nitów nie planowałem - wówczas w środku wypadałoby je też zrobić - miało na to wpływ kilka wpływów, napływów, przypływów i odpływów. Część części, których nie dokleiłem już przykleiłem, a inne się jeszcze nie zdążyły odkleić. Pokraka więc koniec.
Niebawem przybędzie POKRAK trzeciej generacji, ale to za czas zaniebawem następujący.
Gódbaj
PS. Można to już wysłać na śmietnik historii
Piterski, nitów nie planowałem - wówczas w środku wypadałoby je też zrobić - miało na to wpływ kilka wpływów, napływów, przypływów i odpływów. Część części, których nie dokleiłem już przykleiłem, a inne się jeszcze nie zdążyły odkleić. Pokraka więc koniec.
Niebawem przybędzie POKRAK trzeciej generacji, ale to za czas zaniebawem następujący.
Gódbaj
PS. Można to już wysłać na śmietnik historii
ZŁO SQUAD