SM42 1601
Moderatorzy: kartonwork, Rafal N.
Witam:D
teraz przy wstawianiu tych zdjęć zobaczyłem o czym mówisz i niezwłocznie to poprawie ale teraz chciałem pokazać już praktycznie skończony układ.. :
i wstępne pasowanie do ramy:
teraz jeszcze ostatnie poprawki i się będę zabierał za silnik trakcyjny
pozdrawiam
uboottd pisze:O tym równoległym do cylindra.
teraz przy wstawianiu tych zdjęć zobaczyłem o czym mówisz i niezwłocznie to poprawie ale teraz chciałem pokazać już praktycznie skończony układ.. :
i wstępne pasowanie do ramy:
teraz jeszcze ostatnie poprawki i się będę zabierał za silnik trakcyjny
pozdrawiam
Witam wszystkich w dzisiejszej odsłonie
na wstępie takie małe własne przemyślenie wczoraj rysowałem tą jedną piasecznice jakieś półtorej godziny (może to i z powodu moich nie wystarczających jeszcze umiejętności ale.. ) a dziś zrobienie drugiej symetryczne zajęło mi... 5 sekund.. lustrzane odbicie elementu niesamowite
a teraz do rzeczy. Cztery piasecznice już na ramie:
zrobiłem dziś także sprężyny do belki skrętowej:
na koniec jeszcze zdjęcia umiejscowionych sprężyn:
pewnie niektórzy dopatrzyli się pewnych niedociągnięć ja niestety też ale to już poprawie w końcowym rozrachunku z wózkiem
pozdrawiam
na wstępie takie małe własne przemyślenie wczoraj rysowałem tą jedną piasecznice jakieś półtorej godziny (może to i z powodu moich nie wystarczających jeszcze umiejętności ale.. ) a dziś zrobienie drugiej symetryczne zajęło mi... 5 sekund.. lustrzane odbicie elementu niesamowite
a teraz do rzeczy. Cztery piasecznice już na ramie:
zrobiłem dziś także sprężyny do belki skrętowej:
na koniec jeszcze zdjęcia umiejscowionych sprężyn:
pewnie niektórzy dopatrzyli się pewnych niedociągnięć ja niestety też ale to już poprawie w końcowym rozrachunku z wózkiem
pozdrawiam