"Blaszki" niefototrawione
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
- Hurragan76
To co robisz, ile czasu i jak, jest dla mnie niepojęte, niesamowite, niemal mistyczne. Bardziej przypominasz mi mnicha niż modelarza. Od dłuższego czasu "się szczypię", aby wyrazić Ci swoje uznanie...
...teraz idą święta: więc życzę Ci... cierpliwości? ...wytrwałości? ...precyzji? - to wszystko masz, więc czego mogę Ci życzyć? Chyba tylko CZASU i ZDROWIA
...teraz idą święta: więc życzę Ci... cierpliwości? ...wytrwałości? ...precyzji? - to wszystko masz, więc czego mogę Ci życzyć? Chyba tylko CZASU i ZDROWIA
Ostatnio zmieniony sob kwie 03 2010, 11:58 przez Hurragan76, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- x 58
Blaszki niefototrawione
Silniki od góry gotowe:
Gdy stajesz przed problemem, szukaj rozwiązania, a nie obejścia.
-
- x 8
Andrzej, postawiony przed taką ilością realistycznie oddanych detali mój mózg się zacina i nie potrafi niczego rozsądnego powiedzieć. Już mi żal sędziów
Od siebie dodam tylko że nie spodziewałem się takiego zagęszczenia pod "maską" helikoptera - co zapewne dowodzi mojej naiwności, ale też powoduje że czuję wdzięczność dla ciebie za "otwarcie oczu".
Od siebie dodam tylko że nie spodziewałem się takiego zagęszczenia pod "maską" helikoptera - co zapewne dowodzi mojej naiwności, ale też powoduje że czuję wdzięczność dla ciebie za "otwarcie oczu".
- Do not try to make a model. Instead only try to realize the truth.
- What truth?
- There is no model. Then you will see that it's not the model that you make, it is only yourself.
- What truth?
- There is no model. Then you will see that it's not the model that you make, it is only yourself.
-
- x 58
Blaszki niefototrawione
Widzę, że najwierniejsi Koledzy nadal śledzą tę „najdłuższą relację w nowoczesnej Europie”.
Dziękuję za miłe słowa i... jeszcze kilka fotek dodatkowo:
Dziękuję za miłe słowa i... jeszcze kilka fotek dodatkowo:
Kurcze, jakbym nie wiedział w jakiej to skali stwierdziłbym że kadłub bez ogona ma ok. 30-40cm i zachwycałbym się detalizacją...
- Do not try to make a model. Instead only try to realize the truth.
- What truth?
- What truth?
-
- x 58
Blaszki niefototrawione
Oczywiście, ten odcinek kadłuba jest mniejszy, ale i tak, nawet jak na skalę 1:72 jest ogromny...że kadłub bez ogona ma ok. 30-40cm...