[Galeria]Chevrolet 30 CWT L.R.D.G w 1/72
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
[Galeria]Chevrolet 30 CWT L.R.D.G w 1/72
Cześć!
W sumie to zastanawiałem się, czy pokazywać ten model tutaj,
bo raz że forum raczej 'standardowej skali', a dwa, że z przyczyny niezależnej ode mnie, nie mogę używać papieru ściernego ( co widać na podłużnicach i tylnym moście) ani chemicznych specyfików jak CA np.
No ale jednak; Projekt robiłem w Rhino 3D, malowałem w Corelu, kleiłem na Wikol (Patex) i BCG (dopiero obczajam ),
wydruk laserowy, więc większość części rozcinałem i kształtowałem na BCG, co by nadruk nie odpryskiwał:P retusz akrylami.
Przy fotkach zrezygnowałem z jednolitego tła na rzecz tylnoblokowej pustyni i barwionego w masie nieba
No i to tyle wstępu(fajnie jak to przeczytałeś:D) Galeria:
^zaczęło się od tego... a skończyło na tym:
z zapałką:
I z Greif'em z Amercomu
Pozdrawiam JB.
W sumie to zastanawiałem się, czy pokazywać ten model tutaj,
bo raz że forum raczej 'standardowej skali', a dwa, że z przyczyny niezależnej ode mnie, nie mogę używać papieru ściernego ( co widać na podłużnicach i tylnym moście) ani chemicznych specyfików jak CA np.
No ale jednak; Projekt robiłem w Rhino 3D, malowałem w Corelu, kleiłem na Wikol (Patex) i BCG (dopiero obczajam ),
wydruk laserowy, więc większość części rozcinałem i kształtowałem na BCG, co by nadruk nie odpryskiwał:P retusz akrylami.
Przy fotkach zrezygnowałem z jednolitego tła na rzecz tylnoblokowej pustyni i barwionego w masie nieba
No i to tyle wstępu(fajnie jak to przeczytałeś:D) Galeria:
^zaczęło się od tego... a skończyło na tym:
z zapałką:
I z Greif'em z Amercomu
Pozdrawiam JB.