Piękna jest Twoja praca ! Super jest ten tłok, naprawdę wygląd super. Tylko naprawdę szkoda, że zdjęcia nie pokazują wojej pracy. A może wystarczy jak będziesz robił zdjęcia na dworze przy dziennym świetle, wtedy zdjecia wychodzą naprawde ładne, tylko musisz pamiętać aby ustawić się w odpowiednią stronę do światła bo naprawdę robisz bardzo ładne detale ale ... no właśnie nie widać ich dorze a szkoda bo jest co podziwiać. Pewnie nie masz zbytnio czasu żeby robic sobie tak zdjęcia na zewnątrz ale z pewnością znajdziesz troszkę czasu w wolna niedzielę.
Odnośnie jeszcze samej pracy piękny robotra, trzymaj tak dalej
Pozdrawiam
[Relacja] Kamaz 5511 z ADW Model
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Posłuchałem rady i wykorzystałem wyjątkowo ładny dzień, jaki dzisiaj był. Efekty trochę mnie zasmuciło, mimo dobrych warunków mój "Jenoptik" nie poradził sobie ze zdjęciami tak jak bym chciał. Zresztą sami osadźcie;
Części samochodowe, opony i inne. http://autosklep-serwis.cba.pl/
Witaj
Powiem Ci szczerze, że wygląda lepiej i widać dużo więcej Dostrzegłem również, że masz niedomalowane dieżniki co wiadać na zdjęciu gdzie podalujesz spód ramy.
Ale wydać już wszystko dużo lepieji powiem szczerze, że jest co podziwiać Naprawdę kawał dobrej roboty
Trzymam kciuki, oby tak dalej
Pozdrawaim
Powiem Ci szczerze, że wygląda lepiej i widać dużo więcej Dostrzegłem również, że masz niedomalowane dieżniki co wiadać na zdjęciu gdzie podalujesz spód ramy.
Ale wydać już wszystko dużo lepieji powiem szczerze, że jest co podziwiać Naprawdę kawał dobrej roboty
Trzymam kciuki, oby tak dalej
Pozdrawaim