Od dawna juz planuje popelnienie tego modelu w polskim malowaniu . Pomimo wielu staran w poszukiwaniach fotek polskiej wersji skrzyniowej nie udalo sie . Za pomoc beda wiec mi sluzyc materialy zdieciowe innych wersji ( malowanie ) . Na poczatek kabina . Calosc ze wzgledu na chwilowy brak Humbrola 155 pociagnolem Revellem 67
Ostatnio zmieniony ndz lut 29 2004, 19:08 przez Okonek, łącznie zmieniany 1 raz.
... jestem Okonku bo już myślałem że w pozycji " jeżdzideł " pozostaniemy na placu boju sami z Kierownikiem i Aviatorem . Nie odzywałem się wcześniej nie chcąc wpływać na Twoją decyzję co do wyboru ... który model itd. Popatrzcie sami jak ta " szoferka " sie do Okonka uśmiecha ... mam też cichą nadzieję że to będzie ta pierwsza linia frontu ...
sherman2 pisze: ... jestem Okonku bo już myślałem że w pozycji " jeżdzideł " pozostaniemy na placu boju sami z Kierownikiem i Aviatorem
Spoko Shermanku - jest jeszcze pare pojazdow u mnie w poczekalni i to czesciowo gotowych . Mysle , ze po Uralku nastepnym bedzie specjalnie cos dla Kierownika