Z lamusa. Ursus i tk-3.
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Z lamusa. Ursus i tk-3.
Witam. Ten zestaw skleiłem jakieś dziesięć lat temu już wtedy wyglądał średnio. Po tylu latach stania, przestawiania, kurzenia i takich tam, wygląda... Hmmm... Może sami napiszcie jak...
Witam. Jakiś czas temu otworzyłem ten temat żeby pokazać stare graty, które skleiłem dawno temu i które mi zalegają gdzieś po półkach. Dziś postanowiłem pokazać dwa "złomki". Pierwszy to polski czołg pływający PZInż. 130 (MM). Z tego co pamiętam to lufa przy formowaniu oblazła z druku więc ją pomalowałem ale czemu na szaro to nie mam pojęcia. Z resztą cały model nadawał się do malowania. Hi! Hi!
Oto foty:
Drugi model to Pz.Kpfw IV (GPM - chyba lata 90-te).
Tu mi się zachciało go "brudzić"... chyba... czy coś takiego... bo teraz to nie wiem.
Życzę miłej zabawy przy oglądaniu.
Oto foty:
Drugi model to Pz.Kpfw IV (GPM - chyba lata 90-te).
Tu mi się zachciało go "brudzić"... chyba... czy coś takiego... bo teraz to nie wiem.
Życzę miłej zabawy przy oglądaniu.
- Jacek Bula
Hejka. Dzięki za foty. I proszę o kolejne. . Tak się składa zygamun, że ja też porozdawałem mnóstwo modeli, których większość już pewnie nie istnieje (obdarowani nie bardzo je szanowali ). Ale jak będę odwiedzał znajomych i krewnych to sprawdzę czy jeszcze mają moje "dzieła" i foty porobię jak będą.
P.s. Może ktoś ma modele z przed lat 90-tych?
P.s. Może ktoś ma modele z przed lat 90-tych?