Jestem tu nowy i mam pytanie: chciałbym wrzucić kilka swoich fotek do prywatnej galerii, czy muszą one przejść jakąś selekcję? Jeżeli tak to do kogo mam je wysłać? Proszę o kontakt, pozdro!
O żadnej selekcji nie słyszałem. Myślę, że jak foty będą obraźliwe lub niecenzuralne to ADMIN się Tobą zajmie. Zarejestruj się na przykład na fotosik.pl lub innej tego typu stronie i tam foty ładuj, a tu wklejaj linki i ma działać.
Chcąc wrzucić fotki do galerii prywatnej kliknij w głównym menu na górze - Galeria - następnie zjedź na sam dół i tam pod spisem modeli w galerii publicznej będziesz miał taki odnośnik - Prywatne galerie forumowiczów » Twoja galeria - klikasz w Twoja galeria i możesz ładować fotki.
Kliknij na zakładkę "Galeria" obok "ABC Modelarstwa". Następnie przewiń na sam dół i kliknij zakładkę "Twoja galeria". Wyskoczy, że nie masz jeszcze galerii. Aby ja utworzyć trzeba załadować zdjęcie. W tym celu kliknij przycisk po lewej stronie "Upload pic". Dalej już wiadomo. Zdjęcie nie większe niż 800x600, nie cięższe niż 100 KB i w formatach .jpg lub .png.
Sorki Matysek. Trochę się pomyliłem bo ten sposób który ja podałem stosuje się do dodawania fotek do postów na forum. Ale widzę że koledzy już Ci dokładnie opisali co i jak.
Moja wyrozumiałość jest ogromna ale obok ..... tego nie potrafię przejść obojętnie. Proponuję na początek sklejenie kilku prostych brył, walców, sześcianów, ostrosłupów, a potem skleić jakiś bardzo prosty model - naprawdę prosty.