Budowa SU45 z polistyrenu
Moderatorzy: kartonwork, Tempest, Edmund_Nita
Budowa SU45 z polistyrenu
Witam, miesiąc temu rozpocząłem budowę spalinowej lokomotywy SU45, lokomotywa powstaje z polistyrenu oczywiście w skali 1:87. Lokomotywa będzie na podwoziu NOHAB firmy ROCO. W zasadzie to jest moja pierwsza lokomotywa której budowa w sumie jest już na ukończeniu, większość moich projektów szybko lodowało w koszu na śmieci.
Zdjęcia z postępów prac:
Zdjęcia z postępów prac:
Skończone- SU45, Jelcz Vecto, ET22, Neoplan CITYLINER N 1216 HD, Lokomotywa SP45, Ghostbusters ECTO-1A
Wygląda świetnie. Skąd weźmiesz wszelkie napisy ? Czy są dostępne jakieś gotowe kalkomanie ?
Czy rozstaw osi w wózku i samych wózków jest identyczny jak w SU45 czy jedynie podobny ale do zaakceptowania. I co z samą konstrukcją wózków - zostanie taka jak w dawcy napędu czy coś będziesz przerabiał bo na pewno też były różnice ?Lokomotywa będzie na podwoziu NOHAB firmy ROCO
Dzięki Tomku będę pamiętał, na razie mam kupione na allegro, zobaczymy jak będą wyglądały, jak by było z nimi coś nie tak to na pewno skorzystam. Co do rozstawu wózków to jest bardzo podobny i raczej do zaakceptowania.
Skończone- SU45, Jelcz Vecto, ET22, Neoplan CITYLINER N 1216 HD, Lokomotywa SP45, Ghostbusters ECTO-1A
- herbaciany