1:35 SCHNELLBOT S-100 + S-38 + :) ITALERI [RELACJA]
Moderator: kartonwork
Typ S-100
Dziś skończyłem ( zostało malowanie )
Jeden z systemów elektronicznych montowany na typie S-100
Jest to urządzenie informujące o napromieniowaniu wiązką radaru o szerokości wiązki 9cm FuMB-28 Naxos
Powstanie jeszcze jeden uzupełniający system ostrzegający o napromieniowaniu wiązką 9mm FuMB-9 Wanze
Stosowano oba urządzenia bo w tym czasie lotnictwo aliantów używało dwóch różnych radarów
Zdjęcia Naxos,a
C.D.N
Dziś skończyłem ( zostało malowanie )
Jeden z systemów elektronicznych montowany na typie S-100
Jest to urządzenie informujące o napromieniowaniu wiązką radaru o szerokości wiązki 9cm FuMB-28 Naxos
Powstanie jeszcze jeden uzupełniający system ostrzegający o napromieniowaniu wiązką 9mm FuMB-9 Wanze
Stosowano oba urządzenia bo w tym czasie lotnictwo aliantów używało dwóch różnych radarów
Zdjęcia Naxos,a
C.D.N
-
- x 1
Wszyscy ewrybady klaszczą , wiec daj kilka dobrych zbliżeń na tą nadbudówkę- jej przednią część . Tak żeby było widać połączenia ścian itp .
Co się stało deskom gretingów ? I gdzie nie gdzie ich okolicom ? Wygląda jakbyś malował je wałkiem . Chyba się rozpędziłeś , a trzeba było pomalować osobno , a potem przykleić ...
Zrób fotkę lewej strony nadbudówki , tam gdzie jest ten biały pasek , bo zdjęcie z daleka , a tam jest coś grubo nie halo .
Co się stało deskom gretingów ? I gdzie nie gdzie ich okolicom ? Wygląda jakbyś malował je wałkiem . Chyba się rozpędziłeś , a trzeba było pomalować osobno , a potem przykleić ...
Zrób fotkę lewej strony nadbudówki , tam gdzie jest ten biały pasek , bo zdjęcie z daleka , a tam jest coś grubo nie halo .
Na wstępie, długo zajeła ci analiza zdjęć !! Opuszczasz sie, chyba że musiałeś swoją doborową ekipę zebrać byście omówili tematGrzegorz75 pisze:Wszyscy ewrybady klaszczą , wiec daj kilka dobrych zbliżeń na tą nadbudówkę- jej przednią część . Tak żeby było widać połączenia ścian itp .
Deski gretingów już sa poprawione bo uwagę zwrócił mi TomaszD w pierwszy dzień !!
I tak były malowane wałkiem ! Specjalnie zrobiłem taki malusi
Co do łączeń są poprawne i nie musze pokazywać ich byś je analizował.
A ten pasek biały chowa sie jakiś milimetr pod pokładem, a uskok pokładu dochodzi prawie pod same drzwi