fursant pisze:.. na wszystkich oczekujących pierwszych zdjęć.. w weekend się zacznie właściwa relacja
[Relacja] Francuski niszczyciel Le Terrible - MM9/1985
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Hej fursant, dobrze by było gdybyś wypełnił szkielet jakimś podposzyciem (styrodur, tektura itp.)- zarówno dno, jak i burty. Model ten przy długości 66 cm ma tylko 12 wręg, więc ryzyko zapadnięcia się poszycia i powstania "krowich żeber" jest wysokie, zwłaszcza w podniesionej części dziobowej kadłuba. Uważaj też na oklejkę rufy - trzeba tam troszkę podocinać i cierpliwie kształtować.
Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat i ludzka głupota. Co do tej pierwszej są jednak pewne wątpliwości...
CHCEMY WRESZCIE FOTEK!!!!
Zaczęcie postu mogło być dopiero jak miało się cokolwiek do pokazania- choćby okładkę
Tak,tak,fajna audycja trwa....Już 2 stronę
Zaczęcie postu mogło być dopiero jak miało się cokolwiek do pokazania- choćby okładkę
Tak,tak,fajna audycja trwa....Już 2 stronę
Klasa:Modelarz
Skill:okrętowiec
Level:1 (przedszkole modelarskie)
Ukończone HMS Penelope ORP Błyskawica(1:200) ORP Garland (1:400)
--------
W stoczni: przebudowa ;)
Skill:okrętowiec
Level:1 (przedszkole modelarskie)
Ukończone HMS Penelope ORP Błyskawica(1:200) ORP Garland (1:400)
--------
W stoczni: przebudowa ;)
Witam zniecierpliwionych modelarzy i z góry przepraszam za brak zdjęć..brak zdjęć wynika z braku możliwości klejenia,w pracy w piątek wbił mi się w oko wiór metalowy, okulista mi go wyjął ale póki co ledwo co widzę więc prace stanęły.. próbowałem z tym okiem kleić nadbudówkę ale nie da rady nie wychodzi za dokładnie a klejenie na odpier... nie ma sensu.. przepraszam, ale wybaczcie świerzakowi na forum ;)
PIERWSZE ZDJĘCIA W DALSZEJ CZĘŚCI TEMATU...Z OKIEM LEPIEJ BUDOWA RUSZY NA POWAŻNIE OD JUTRA
PIERWSZE ZDJĘCIA W DALSZEJ CZĘŚCI TEMATU...Z OKIEM LEPIEJ BUDOWA RUSZY NA POWAŻNIE OD JUTRA
Ostatnio zmieniony czw lut 03 2011, 17:33 przez fursant, łącznie zmieniany 4 razy.