*[Relacja/Samolot] RWD-22 CardPlane 2-4/2006.
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Ciekawe, ja nie mam takich skojarzeń.Gern pisze:Zdjęcie z góry przez mgnienie oka (i to nawet nie krótkie) strasznie przypomina B17
Niestety nie doczekałem się lepszej pogody, dalej jest pochmurno, dopiero późnym popołudniem ma się rozpogodzić ale nie mogłem dłużej czekać i porobiłem zdjęcia przy niezbyt dobrym świetle. Mam nadzieję, że nie "zmyjecie" mi za to głowy.
W locie:
Przed hangarem:
Porównanie z Wilkiem:
W hangarze:
I jako tapeta ścienna:
- Heinrich Kosmala
- x 169
Gratuluję Jarku bardzo ładnego modelu
Muszę jednak wspomnieć o jednej rzeczy, którą mogłeś wykonać znaaacznie lepiej - mam na myśli dziób torpedy. Dlatego mam nadzieję, że przy następnym modelu będzie jakaś rekompensata dla oglądających za tą torpedę
A teraz pochwały za galerię. Pierwsza seria zdjęć ("w locie") jak zwykle ostatnio rewelacyjna. Mówię o ujęciach. Samolot nie dość, że wygląda na nich jak "żywy" to na dodatek ujęcia te są bardzo dynamiczne i naprawdę chce się je oglądać.
Pozdrawiam Serdecznie
Muszę jednak wspomnieć o jednej rzeczy, którą mogłeś wykonać znaaacznie lepiej - mam na myśli dziób torpedy. Dlatego mam nadzieję, że przy następnym modelu będzie jakaś rekompensata dla oglądających za tą torpedę
A teraz pochwały za galerię. Pierwsza seria zdjęć ("w locie") jak zwykle ostatnio rewelacyjna. Mówię o ujęciach. Samolot nie dość, że wygląda na nich jak "żywy" to na dodatek ujęcia te są bardzo dynamiczne i naprawdę chce się je oglądać.
Pozdrawiam Serdecznie
Moje relacje:
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"
www.kartonwork.pl/forum/viewtopic.php?t=(XXXXX)
UKOŃCZONE:
Przyczepa PN 1,5 (8691); Schienenwolf (15903); H.L. Hunley (12780); Katapulta (12916); T-24 (13216); TKW (14149); Kapliczka (14675); Ł-34
W BUDOWIE:
P. Kolei Wilanowskiej; BM-13 "Katiusza"
- Hurragan76