[Galeria] MiG-23, Fly Nr. 15, 1:33
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Heinrich Kosmala
- x 166
[Galeria] MiG-23, Fly Nr. 15, 1:33
Witam,
ponieważ aktualnie rozpiera mnie energia (czekanie już trzeci miesiąc na nakrętki z Polski, budowa Jaka 23, inwentaryzacja modeli w piwnicy) postanowiłem jeszcze stawić zdjęcia MiGa 23, którego zbudowałem już dość dawno temu.
Dopiero po zrobieniu zdjęć zauważyłem, że odkurzanie modelu do sesji zdjęciowej niestety nie było dość staranne…
ponieważ aktualnie rozpiera mnie energia (czekanie już trzeci miesiąc na nakrętki z Polski, budowa Jaka 23, inwentaryzacja modeli w piwnicy) postanowiłem jeszcze stawić zdjęcia MiGa 23, którego zbudowałem już dość dawno temu.
Dopiero po zrobieniu zdjęć zauważyłem, że odkurzanie modelu do sesji zdjęciowej niestety nie było dość staranne…
Ostatnio zmieniony śr sty 24 2018, 12:06 przez Heinrich Kosmala, łącznie zmieniany 1 raz.
@Heinrich sorki, nie zauważyłem tego postu. Na poważnie, podziwiam Cię za to co robisz. Z przykrych spraw - mój ojciec zmarł w wieku 63 lat, marzył, że na emeryturze wreszcie będzie miał czas na modelarstwo - rak zrobił swoje...
Tym bardziej podziwiam ludzi którzy w wieku emerytalnym potrafią tworzyć takie dzieła. Chylę czapkę...
Tym bardziej podziwiam ludzi którzy w wieku emerytalnym potrafią tworzyć takie dzieła. Chylę czapkę...
-
- x 1
- Heinrich Kosmala
- x 166
- Heinrich Kosmala
- x 166
Bardzo sympatyczny ten MiG Wydaje mi się tylko, że podkadłubowa płetwa ustateczniająca (ta składana) jest przyklejona tyłem na przód. Poza tym model przyjemny.
Malowanie i poziom zdetalizowania wskazują na Fly Modela. Choć model ma już swoje latka całość robi wrażenie i aż się prosi o współczesne wydanie takie samolotu. Mimo to fajnie jest zobaczyć taki kilkunastoletni model.
Pozdrawiam!
Malowanie i poziom zdetalizowania wskazują na Fly Modela. Choć model ma już swoje latka całość robi wrażenie i aż się prosi o współczesne wydanie takie samolotu. Mimo to fajnie jest zobaczyć taki kilkunastoletni model.
Pozdrawiam!
W budowie: BAC Lightning
Laserożernym szkieletożercom mówimy twarde i stanowcze raczej nie.
Laserożernym szkieletożercom mówimy twarde i stanowcze raczej nie.
- Heinrich Kosmala
- x 166
Renzan, dzięki, a jeżeli chodzi o podkadłubową płetwę ustateczniającą to „niestety“ (dla mnie) masz rację, zobacz tutaj.
Pozdrawiam
Pozdrawiam