[Relacja] Lockheed L-14H "Super Electra"
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
No i była sobie cisza bez Ostoi - znowu "ja", "mnie", "o mnie", zaraz się zaczną k-by, s-ty i inne wynalazki zrozumiałe tylko dla szanownego kolegi, a na koniec będą płacze, że różne Podpórki i Podpory nie szanują siwych włosów...OSTOJA pisze:Ja takie postrzępione brzegi papieru delikatnie smaruję kaponem o po lekkim przeschnięciu dogładzam z "czuciem" igłą, wszystkie kłaczki przylepiają się.
TAD
- Heinrich Kosmala
- x 169
Witam wszystkich,
cieszę się, że odwiedzacie moją relację (inaczej prezentacja miałaby jakoś tak mało sensu), ale proszę pozostawić wszelkiego rodzaju złośliwości do innych forumowiczów na boku – chyba, że to miałoby dotyczyć autora, czyli w tym przypadku mnie – wtedy jest jak najbardziej na miejscu!
Jeżeli kogoś się za bardzo nie lubi (rzecz jak najbardziej ludzka...) albo (i) chce się mu „przywalić“, to istnieje na to dział „a tu każdemu można przywalić“.
P.S.
Mnie uwagi Ostoi nie przeszkadzają, odbieram je nawet jako empatyczne, chce „pomóc“, a jeżeli (co chyba wielu uważa) przy tym się „wymądrza“ , no cóż...
Serdecznie pozdrawiam
cieszę się, że odwiedzacie moją relację (inaczej prezentacja miałaby jakoś tak mało sensu), ale proszę pozostawić wszelkiego rodzaju złośliwości do innych forumowiczów na boku – chyba, że to miałoby dotyczyć autora, czyli w tym przypadku mnie – wtedy jest jak najbardziej na miejscu!
Jeżeli kogoś się za bardzo nie lubi (rzecz jak najbardziej ludzka...) albo (i) chce się mu „przywalić“, to istnieje na to dział „a tu każdemu można przywalić“.
P.S.
Mnie uwagi Ostoi nie przeszkadzają, odbieram je nawet jako empatyczne, chce „pomóc“, a jeżeli (co chyba wielu uważa) przy tym się „wymądrza“ , no cóż...
Serdecznie pozdrawiam
- Heinrich Kosmala
- x 169
Kadłub kompletny, osłona kabiny jest już przyklejona na stałe. „Nos“ będę jeszcze szlifował i malował na nowo – jeżeli do jutra nic innego nie przyjdzie mi do głowy.
Na tym zdjęciu widać wyraźnie moje błędy i błędy konstrukcyjne wycinanki.
Na tym zdjęciu widać wyraźnie moje błędy i błędy konstrukcyjne wycinanki.
Ostatnio zmieniony sob maja 12 2018, 16:48 przez Heinrich Kosmala, łącznie zmieniany 2 razy.
- Heinrich Kosmala
- x 169
- Heinrich Kosmala
- x 169
- Heinrich Kosmala
- x 169
Ostatnio zmieniony sob maja 12 2018, 16:49 przez Heinrich Kosmala, łącznie zmieniany 2 razy.