[Relacja] An-2 Orlik 1/2011
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Ostoja ale jak już robisz relację to też pokaż coś więcej a nie tylko gotowy element, np oklejony ster kierunku z komentarzem, że były problemy ze szkieletem.
My mamy swobodnego motyla, Francuzi zwiewnego papilona, Hiszpanie kolorowego mariposa, Anglicy flegmatycznego butterflya a Niemcy.... a Niemcy przeciwpancernego Schmetterlinga ;]
--------------------------------------------------------
Się buduje: ???
Się zbudowała: "Jedenastka"
--------------------------------------------------------
Się buduje: ???
Się zbudowała: "Jedenastka"
Schmetterling, masz chyba rację ale szkielet steru kierunku jest tak ładnie rozrysowany w instrukcji, że byłaby to raczej "musztarda po obiedzie" lub sztuka dla sztuki.
PODPORA, pierwszy i jedyny post i właśnie taki. Ciekawe czyją podporą jest ta PODPORA a może inaczej - ze względu na dogłębną znajomość tematu - dla jakiego nick'u ID komputera odpowiadałby ID komputera PODPORY? - ciekawe - moderator, jak by mu się chciało to powinien dojść kto tu "popiskuje" pod nick'iem PODPORA.
PODPORA, pierwszy i jedyny post i właśnie taki. Ciekawe czyją podporą jest ta PODPORA a może inaczej - ze względu na dogłębną znajomość tematu - dla jakiego nick'u ID komputera odpowiadałby ID komputera PODPORY? - ciekawe - moderator, jak by mu się chciało to powinien dojść kto tu "popiskuje" pod nick'iem PODPORA.
Już mam łazienkę, zrobiona ponad ćwierć wieku temu i nie chcę się tykać, też sam robiłem - jeszcze się trzymie. Glazura i terakota kombinowana, kładziona na "malcie", rumuńska, czeska i Bóg wie jeszcze jaka, przywieziona przez szfagra z delegacji do demoludów - to były czasy.Art pisze:Zrobić łazienkę
To działa !!
Dzięki Ostoja - ja bym chciał być w tej szajce, ale mnie nie chcą, bo za słabo lepię. Serio - zbudowałeś mnie!
TAD
PS. Myślę, że to jest dobry czas na wystąpienie obywatela Podpórki - z małą pomocą. Ostoja odpoczął od Butaprenu i Cyjanopanu i jego satyra zrobiła się taka wytrawna, że ja cię pierniczę - no nie dajemy rady!
TAD
PS. Myślę, że to jest dobry czas na wystąpienie obywatela Podpórki - z małą pomocą. Ostoja odpoczął od Butaprenu i Cyjanopanu i jego satyra zrobiła się taka wytrawna, że ja cię pierniczę - no nie dajemy rady!