Szydercza Gała pisze:Ty masz reflex przeciez to zdjęcie sprzed miesiąca
Ostatnimi czasy nie mam czasu aby tu się pojawić.
i owszem tu i uwdzie jeszcze nie usunąłem budexu, ale spokojna twoja rozczochrana.
Ja Cię tylko podpuszczam, bo chciałbym wiedzieć jaką masz technikę na usuwanie.
A wały sa srebrne bo taka miałem koncepcję Znalazłem nawet jakąś fotkę na której wydaje się że są w kolosze stali (kładę nacisk na "wydaje się" ) zapewne masz rację i powinny być w kolorze dna. Zastanowię się czy mi się chce coś z tym robić
Wygląd wałów to IV tajemnica fatimska. Do tej pory nie znalazłem wykładni ich malowania (w ogólności).
Ile razy już dyskutowaliśmy na ten temat............???????
Temu modelu nic już nie zaszkodzi , poza tym to co proponowałeś było 100 razy gorsze od braku czegokolwiek, co widać na Grzesiowym Wariagu Tak czy siak dajmy juz spokój tym nawiewnikom, nic nie wskórasz.....
NUR FüR MASON!!!!! ZŁO SQUAD WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO! NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
Mości panowie, to hańba, zdrada, morderstwo, parrycydium!... Ratujcie karton, panowie bracia! Na imię Boga! Kto szlachcic, kto cnotliwy, ratunku dla matki! życie dajmy, krew wylejmy! Nie chciejmy być plastikowcami! Nie chciejmy, nie chciejmy!... Bogdaj się nie rodził, kto krwi teraz poskąpi!... Ratujmy matkę!*