Gagarin z GPM
Moderatorzy: Tomasz D., kartonwork
Gagarin z GPM
Witam wszystkich
na stronie GPM pojawił się Gagarin .. co prawda dostępny od 10 czerwca ale jest ... cena troszkę mnie zagięła ale cóż począć
pozdrawiam
na stronie GPM pojawił się Gagarin .. co prawda dostępny od 10 czerwca ale jest ... cena troszkę mnie zagięła ale cóż począć
pozdrawiam
No cena troszkę przesadzona tym bardziej że wydaje mi się że model jakoś super szczegółowy nie jest przykładowo EP09 z angrafu bardziej szczególowy a troszkę tańszy, cóż chyba poczekam na SP45 z ANGRAFU
Skończone- SU45, Jelcz Vecto, ET22, Neoplan CITYLINER N 1216 HD, Lokomotywa SP45, Ghostbusters ECTO-1A
-
No to patrz na to: http://www.gpm.pl/index.php?akcja=produkt&edycja=6535... cena troszkę mnie zagięła ale cóż począć
Okrągła sumka się robi
Nie zmienia to faktu że fajny modelik
Pozdrawiam, Andrzej
Gagarin będzie hitem cenowym .Zaiste cena bardzo zaporowa a szkoda . Lepiej moim zdaniem kupić sobie za tą cenę dwa albo nawet trzy inne modele kolejowe. Chyba że GAGAR powala na kolana - trzeba na żywca zobaczyć to będzie wiadomo bo fotka to nie to .Jak sprzedaż ratalna ruszy to na pewno bym wziął
Zanim pierdoło przykleisz siedem razy przymierz .
Witam.
Ja sobie kupiłem Gagarina i jestem bardzo zadowolony z jakości, schematów montażowych, oraz wydruku. Wycinanka jest bardzo duża bo formatu A3 i robi wrażenie. Cena w zasadzie jest adekwatna do modelu, choć uważam, że ciut za duża, ale zapewniam Cię, że jak go kupisz, będziesz miał ochotę go od razu sklejać
Ja sobie kupiłem Gagarina i jestem bardzo zadowolony z jakości, schematów montażowych, oraz wydruku. Wycinanka jest bardzo duża bo formatu A3 i robi wrażenie. Cena w zasadzie jest adekwatna do modelu, choć uważam, że ciut za duża, ale zapewniam Cię, że jak go kupisz, będziesz miał ochotę go od razu sklejać