Od miesiąca męczę taki sobie projekt, jest jeszcze sporo do zrobienia, pewne rzeczy muszę poprawić, skala oczywiście 1:25, projekt w Rhino 4. Szkielet wycięty laserem (na zdjęciu złożony na sucho) Informacje na temat czołgu bez problemu znajdziecie w sieci. Jeśli chodzi o oznakowanie i malowanie to chciałbym go zrobić, jak tu http://www.missing-lynx.com/gallery/bri ... rsz_1.html Nie będę się rozpisywał, bo wiem, że większość i tak nie czyta przydługawych postów. Jak macie jakieś uwagi, sugestie, pytania, itp. to walcie śmiało.
Początkowo planowałem zrobić wersję z dodatkowymi osłonami na wieżę i jarzmo działa, ale według mojej opinii zasłania to zbyt dużo detalu i bardziej podoba mi się bez osłon.
Projekt ukończony w 90%, sądzę, że w przyszłym tygodniu będzie finisz. Z większych elementów brakuje tylko reflektorów, gaśnic i konstrukcji anteny, poza tym nieco drobnicy w tym głównie (setki) nitów.
Miał być koniec w tym tygodniu, ale projektowanie się przeciąga głównie z powodu mojego lenistwa Przybyło trochę detalu, a tak poza tym rozwinąłem na próbę fragment kadłuba.