[relacja/galeria]BMW M3 GTR, WMC, 1:25
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
[relacja/galeria]BMW M3 GTR, WMC, 1:25
Witam!
Miałem zaczynać kolejną relacje kolejnej figurki z SW ale mi się troche pozmieniało Tymczasem ostatnio zacząłem budowę samochodu BMW M3 GTR wydanego w skali 1;25 przez wyd. WMC. Jak narazie skleiłem prawie całe wnętrze oraz przednią część karoserii. karoseria nie jest jeszcze przyklejona tylko nasunięta do zdjęć. Obawiam się o dobasowanie błotników, ponieważ z przodu są trochę przesunięte. w następnej kolejności wykonam światła oraz tył karoserii.
A propos gwiezdnych wojen
Miałem zaczynać kolejną relacje kolejnej figurki z SW ale mi się troche pozmieniało Tymczasem ostatnio zacząłem budowę samochodu BMW M3 GTR wydanego w skali 1;25 przez wyd. WMC. Jak narazie skleiłem prawie całe wnętrze oraz przednią część karoserii. karoseria nie jest jeszcze przyklejona tylko nasunięta do zdjęć. Obawiam się o dobasowanie błotników, ponieważ z przodu są trochę przesunięte. w następnej kolejności wykonam światła oraz tył karoserii.
A propos gwiezdnych wojen
Ostatnio zmieniony ndz lip 31 2011, 22:45 przez Liściu, łącznie zmieniany 1 raz.
Hmm, trochę za gęstą farbę miałeś i teraz auto wygląda jak pomalowana u Stacha w blaszaku, z bliska widać to bardzo, czemu zaciski z przodu są tak dziwnie zamontowane (na dole tarczy)? Osobiście bałbym się nacisnąć hamulec w tym BMW.
Tak na marginesie :http://www.youtube.com/watch?v=wd3Y_HAp ... playnext=7
Tak na marginesie :http://www.youtube.com/watch?v=wd3Y_HAp ... playnext=7
Witam!
Ostatnia już częśc relacji z budowy BMW. Namęczyłem się trochę z dachem któreko postanowiłem wyszpachlować co mi zbytni nie wyszło, ale zawsze troche lepiej niż było. Nie spodziewałem się ale przymocowanie dachu sprawiło więcej kłopotów niż myślałem. Myślę, że w sumie nie wyszedł najgorzej chociaż można było niejedną rzecz zrobić lepiej.
I galeria końcowa:
Tło troszke zamglone ale zwiny WSPANIAŁEJ wakacyjnej pogody.....
PS.
Ostatnia już częśc relacji z budowy BMW. Namęczyłem się trochę z dachem któreko postanowiłem wyszpachlować co mi zbytni nie wyszło, ale zawsze troche lepiej niż było. Nie spodziewałem się ale przymocowanie dachu sprawiło więcej kłopotów niż myślałem. Myślę, że w sumie nie wyszedł najgorzej chociaż można było niejedną rzecz zrobić lepiej.
I galeria końcowa:
Tło troszke zamglone ale zwiny WSPANIAŁEJ wakacyjnej pogody.....
PS.