W dniach 23-25 września w Rzeszowie u siostrzyczek odbył się coroczny konkurs modeli redukcyjnych. Zapraszam do galerii
KARTON
HMS Enterprise 1:50
PLASTIK
23-25 IX 2011 Konkurs Modeli Redukcyjnych w Rzeszowie
Moderatorzy: Tomasz D., kartonwork
23-25 IX 2011 Konkurs Modeli Redukcyjnych w Rzeszowie
Ostatnio zmieniony ndz paź 02 2011, 19:39 przez TRH, łącznie zmieniany 3 razy.
Na warsztacie:USS Gambier Bay.
Byłem i widziałem.
Serdeczne gratulacje dla Ostoi za I miejsce na pudle za RWD-22.
Nie wiem dlaczego tak jest, ale model w realu prezentuje się o wiele lepiej niż w tym telewizorze, co na niego patrzycie. Zasłużone zwycięstwo. Piękne, dokładne i czyste wykonanie.
Co do pływadeł, mnie zauroczył model, który zajął II miejsce. Perełka, bez szumu i zgiełku relacyjnego. Mnogość detali i precyzja wykonania. Uczta.
Serdeczne gratulacje dla Ostoi za I miejsce na pudle za RWD-22.
Nie wiem dlaczego tak jest, ale model w realu prezentuje się o wiele lepiej niż w tym telewizorze, co na niego patrzycie. Zasłużone zwycięstwo. Piękne, dokładne i czyste wykonanie.
Co do pływadeł, mnie zauroczył model, który zajął II miejsce. Perełka, bez szumu i zgiełku relacyjnego. Mnogość detali i precyzja wykonania. Uczta.
Re: 23-25 IX 2011 Konkurs Modeli Redukcyjnych w Rzeszowie
Proszę koledzy o parę dni cierpliwości, absolutnie nie zamierzałem opuszczac tej części wystawy tym bardziej że w plastikach też miałem swojego reprezentantaTRH pisze: W najbliższym czasie galerię uzupełnię o modele plastikowców
Hastur - tak Bryza jest mojego autorstwa, dziękuję za gratulacje, szczerze mówiąc II lokata zaskoczyła mnie dokumentnie
Wacek - mam więcej zdjęć HMS Enterprise, również wrzucę je do tematu w ramach uzupełnienia galerii.
Wacek - mam więcej zdjęć HMS Enterprise, również wrzucę je do tematu w ramach uzupełnienia galerii.