[R\G] 4TP w 1:72 - relacja telefoniczna
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
A niech że Pan Pułkownik wypoczywa w swojej daczy na Kamczatce w błogim spokoju. PANCERNIK RZECZNY jest aktualnie wyposażany w środki ewakuacyjne zwane dalej szalupami, na wypadek gdyby carsko-imperialistyczny szmelc dotarł gdzieś w pobliże
A tankietka potrzebna do dalekiego antyKomisarzowego zwiadu
A tankietka potrzebna do dalekiego antyKomisarzowego zwiadu
Klub Modelarsko-Historyczny Sokół Radom
- Szydercza Gała
- x 169
AAAA to wszystko tłumaczy Tylko nie podjeżdżaj za blisko po TOWARZYSZ KOMISARZ ma duży i paskudny czołg ze sztandarem na antenie mógłby tej Twojej pchły nie zauważyć i rozjechać, a mimo wszystko szkoda by było
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
Duży i paskudny czołg TOWARZYSZA KOMISARZA potrzebuje z pewnością duuużo wachy do jazdy, a ta została "rozprowadzona" przez innych towarzyszy komisarzy i przehandlowana za bimberek więc sie nie bojam. Nie dojedzie.
Odcinek trzeci.
Kółeczka napędowe.
Tym razem z przymiarem.
Pozdrawiam
Odcinek trzeci.
Kółeczka napędowe.
Tym razem z przymiarem.
Pozdrawiam
Po kółeczkach gąsieniczki.
Zacząłem robić takie fajne wyczesane specjalnie zaprojektowane przez kolegę Jarosława i sobie dałem spokój. Dla mnie za dużo dzięciolenia i choć efekt z pewnością byłby lepszy niż przy tych z wycinanki, to zostaną te prostsze. "Czwóreczka" tak jak i poprzednie moje siedemdwójki przyklejona zostanie do podstawki, więc niewiele tych gąsek będzie widać.
A oto fotki, sorki za niedoświetlenie, ale mam tylko jedną lampkę, a dzień pochmurny
Pozdrawiam
Zacząłem robić takie fajne wyczesane specjalnie zaprojektowane przez kolegę Jarosława i sobie dałem spokój. Dla mnie za dużo dzięciolenia i choć efekt z pewnością byłby lepszy niż przy tych z wycinanki, to zostaną te prostsze. "Czwóreczka" tak jak i poprzednie moje siedemdwójki przyklejona zostanie do podstawki, więc niewiele tych gąsek będzie widać.
A oto fotki, sorki za niedoświetlenie, ale mam tylko jedną lampkę, a dzień pochmurny
Pozdrawiam
-
- x 1
Re: [R] 4TP w 1:72 - relacja telefoniczna
Czy gdybyś nam powiedział , musiałbyś nas wszystkich zabić ?pulpetto pisze: model klejony jest w takim pewnym miejscu, gdzie (tego nimoge powiedzieć bo to jest tajemnica państwowa)
Re: [R] 4TP w 1:72 - relacja telefoniczna
Od razu zabić Pewnie Pułkownik od Szyderczego potrzebuje siły roboczej do wykończenia daczy - podesłałbymGrzegorz75 pisze:Czy gdybyś nam powiedział , musiałbyś nas wszystkich zabić ?
A teraz czas na galerię "prawie" końcową. Prawie, bo model będzie jeszcze lakierowany, co by się świecił jak psu cośtam cośtam, ewentualnie jak czołg na defiladę A potem umieszczę go na postumencie, znaczy sie na podstawku i zrobię galerię końcową.
Pozdrawiam
To już ostatnia galeryjna odsłona tej relacji.
"Czwóreczka" dostała lekkie lakierowanko, fotki zrobione w domu przy użyciu normalnego aparata, a nie telefona.
Zapraszam więc do oglądania:
I trzy ostatnie fotki. Z przymiarem wielkościowym, na podstaweczce i z kumplami
I to wszystko
Pozdrawiam
"Czwóreczka" dostała lekkie lakierowanko, fotki zrobione w domu przy użyciu normalnego aparata, a nie telefona.
Zapraszam więc do oglądania:
I trzy ostatnie fotki. Z przymiarem wielkościowym, na podstaweczce i z kumplami
I to wszystko
Pozdrawiam