[Relacja / Galeria] HMS Onslow 1:200
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Sleepwalker
To środek ratunkowy ostatniej szansy. Flota nets były luźno poukładane na statywach i nawet nie zrzucone do wody wypływały po zatonięciu okrętu. Korek robił swoje. Trochę zaskoczony jestem, że używano ich też na Atlantyku - w końcu znacznie zimniejsze wody niż na Pacyfiku gdzie Amerykanie uzywali ich nagminnie.
And somewhere/There's someone who cares/With a heart of gold/To have and to hold
Witam wszystkich!
Chciałbym przedstawić Wam galerię gotowego modelu. Chętnie odpowiem na pytania związane z tematem relacji. Dziękuję wszystkim za odwiedziny i komentarze.
Chciałbym przedstawić Wam galerię gotowego modelu. Chętnie odpowiem na pytania związane z tematem relacji. Dziękuję wszystkim za odwiedziny i komentarze.
Ostatnio zmieniony sob gru 10 2011, 2:05 przez ramm, łącznie zmieniany 1 raz.
☠Rock Honor Ojczyzna☠
- Heinrich Kosmala
- x 169
-
Ja z lekko spoznionym zaplonem bo jakos nie zagladam na kartonowrka ostatnio.Model wyszedl przednio.Radar typ 291 juz wtedy byl i ogolnie wszystkie poprawki ktore wprowadziles w zasadzie wyczerpuja temat i masz model na moment grudzien 1942 czyli najbardziej chwalebny dla tego okretu.Ja sobie skrzetnie zanotowalem wszystkie spostrzezenia i w kolejnym wcieleniu ten okret wykonam dokladnie na grudzien 1942 i bedzie mial jeszcze lepszy detal gdyz w miedzyczasie materiaow troche doszlo.Jeszcze raz gratuluje i czekam na anstepne modele spod Twojej reki.
Royal Navy first