Galeria jak galeria, ale za to model jest rewelacyjny.
Mam prośbę, wrzuć jeszcze fotki stanowisk strzeleckich ( szczególnie ciekawi mnie ogonowe ) i komory bombowej.
[relacja] B-25 J Mitchell - wyd.Orlik
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
Jak na mój gust dobra robota, model bardzo efektowny, gratuluje ukończenia. Mam go w szufladzie więc jak się za niego zabiorę to na pewno będę korzystał z tej relacji.
Na warsztacie:USS Gambier Bay.
Niezły samolot, jednak błędy w opracowaniu chyba nie są aż tak duże skoro da się go złożyć. I wszystko jest na swoim miejscu. Natomiast opony podwozia głównego jak na mój gust trochę za niski profil mają, wyglądają jak w murzyńskim cadillacu . Zerknij na to: http://www.fencecheck.com/forums/index. ... c=2821.105
Cześć,
dziś zdjęcie tylnego stanowiska strzeleckiego, i komory bombowej...
co do kół, rzeczywiście wyglądają jakby je ktoś wyciągną z cadillaca :-( ale już nie będę tego zmieniał.
Pozdro
micek
p.s. technika wykonywania zdjęć w pełni profesjonalna, jedna żarówka w pokoju, lustrzanka w jednej ręce, samolot w drugiej.... wybaczcie ale model mieszka chwilowo u rodziców, a tam nie bardzo mam warunki do fotografowania :-)
dziś zdjęcie tylnego stanowiska strzeleckiego, i komory bombowej...
co do kół, rzeczywiście wyglądają jakby je ktoś wyciągną z cadillaca :-( ale już nie będę tego zmieniał.
Pozdro
micek
p.s. technika wykonywania zdjęć w pełni profesjonalna, jedna żarówka w pokoju, lustrzanka w jednej ręce, samolot w drugiej.... wybaczcie ale model mieszka chwilowo u rodziców, a tam nie bardzo mam warunki do fotografowania :-)