[Zapowiedź] Nowości firmy ANSWER
Moderatorzy: Tomasz D., kartonwork
- Maverick33
- x 4
[Zapowiedź] Nowości firmy ANSWER
Po kilkunastu miesiącach "milczenia" na bardzo liczne prośby modelarzy postanowiliśmy wydać kilka modeli, jakie posiadaliśmy w naszych "zapasach". Jednym z nich jest lokomotywa EU 07 w skali 1:25. Do modelu dostępne będą akcesoria wycinane laserem.
Model jest już wydrukowany, ponieważ jednak nasza strona nie prowadzi sprzedaży internetowej, za kilka dni podamy miejsce lub miejsca, gdzie modele będzie można nabyć.
Następna nowość to En57 w skali 1:25. Do modelu dostępne będą akcesoria wycinane laserem.
To chyba największy do tej pory model kartonowy - po przeliczeniu elementów na arkusze A4 otrzymaliśmy liczbę 150 Model będzie także dostępny w bardzo szczególnej promocji.
Następny model to :
japoński pancernik IJN Kongo w skali 1:200. Do modelu dostępne będą akcesoria wycinane laserem - szkielet oraz detale.
Model jest już wydrukowany, ponieważ jednak nasza strona nie prowadzi sprzedaży internetowej, za kilka dni podamy miejsce lub miejsca, gdzie modele będzie można nabyć.
Następne modele samochodowe
autor A.Wandke
autor Mariusz Kita
oba modele opracowane przez Adriana Wandke
Następna nowość to En57 w skali 1:25. Do modelu dostępne będą akcesoria wycinane laserem.
To chyba największy do tej pory model kartonowy - po przeliczeniu elementów na arkusze A4 otrzymaliśmy liczbę 150 Model będzie także dostępny w bardzo szczególnej promocji.
Następny model to :
japoński pancernik IJN Kongo w skali 1:200. Do modelu dostępne będą akcesoria wycinane laserem - szkielet oraz detale.
Następne modele samochodowe
autor A.Wandke
autor Mariusz Kita
oba modele opracowane przez Adriana Wandke
Na warsztacie
Sm48 1:25 - 100-%
Parowóz Ty51 - 60%
Jelcz P662D.43 1:25 - 100%
Sm48 1:25 - 100-%
Parowóz Ty51 - 60%
Jelcz P662D.43 1:25 - 100%
-
Mam pytanie .Ile będą kosztować i kiedy się ukażą pierwsze dwa modele ?
Święte słowa Amen.wookie pisze:Ale nie ustawaj w samodoskonaleniu sie w jakże trudnej materii modelarskiej kartonowej.
Ukończony :A6M2 "ZERO"
Na warsztacie: E-2C Hawkeye
PS. Na innych forach można mnie spotkać pod nickiem Tupek
- herbaciany
- Heinrich Kosmala
- x 166
Witaj Maverick, dzięki za informację.
Czy http://www.answer.pl/ to „aktualna" strona wydawnictwa? Nic tam na temat (zapowiadanych) nowości nie znalazłem, wygląda też (dla mnie) na to, że chyba dawno nie była aktualizowana (?).
Pozdrawiam
Czy http://www.answer.pl/ to „aktualna" strona wydawnictwa? Nic tam na temat (zapowiadanych) nowości nie znalazłem, wygląda też (dla mnie) na to, że chyba dawno nie była aktualizowana (?).
Pozdrawiam
-
Szkoda, że ten model nie zostanie wydany w skali 1:45, która wydaje mi się odpowiedniejsza dla tak wielkiego modelu. Obawiam się, że modelarzy "kolejowych" dysponujących trzema metrami wolnej ściany można by zmieścić w tych 3 wagonach właśnie. Jak od tego odjąć tych, którym zaraz po przykręceniu półki na model żona wystawi walizki za drzwi i nie zdążą go tam postawić to zostaną dwa puste wagonyI co ciekawe model będzie miał ze 2.6 m
Jakie będzie malowanie ? Czy z tym graffiti jak na okładce czy bez ?