[relacja/galeria]Zamek Nowy Wiśnicz 1:200 GPM

wszystko o modelach kartonowych

Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork

ODPOWIEDZ
Liściu

[relacja/galeria]Zamek Nowy Wiśnicz 1:200 GPM

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Liściu »

Witam!

Dziś szybka relacja z galerią nowego modelu kontynuującego cykl budowli po Reszlu. Oprócz kilku przesunięć linii miejsc w których wkleic trzeba inne elementy, niepasowała tylko jedna z baszt, która nie mieściła się więc musiałem dla niej naciąć kawałek ściany.
A oto kolejne etapy budowy:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

I galeria końcowa(zdjęcia robione na szybko przed oddaniem do szkoły, więc jakość jest kiepsa):
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
A póki co szukając weny do skończenia żaglowca, zacząłem budowę Messerschmitta Bf-109 T-1 wyd. model-hobby.
TadeuszD

Post autor: TadeuszD »

Trochę nienaturalnie wyglądają te krużganki na dziedzińcu, płaskie i w dodatku prezentujące perspektywę osoby patrzącej od dołu... :roll:
Wiem, że nie każdy zagląda w takie dziury, ale ja akurat do takich należę...
Liściu

Post autor: Liściu »

Sam się temu dziwiłem bo troszkę to dziwne rozwiązanie, ale z powodu braku czasu stwierdziłem, że pozostawie tak jak było w opracowaniu.
ODPOWIEDZ