[R] Novik nr 5/01 wyd. Modelik

wszystko o modelach kartonowych

Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rafal N.
x 1
Kontakt:

[R] Novik nr 5/01 wyd. Modelik

• zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Rafal N. »

Witam po bardzo długiej przerwie spowodowanej zamianą klimatu Zielonej Wyspy na krainę poszukiwaczy zaginionego Krzyża oraz intensywnym poszukiwaniem pracy i organizowaniem stanowiska modelarskiego.
Obecnie moje wysiłki skupiły się na tytułowym okręcie Jego Carskiej Mości. Nie wiem, czy mi się uda, zwłaszcza, że jestem już po dwóch próbach klejenia czołgu i budowli, które to próby zakończyły się porażką. Mam nadzieje, że do 3x sztuka i tym razem porażki zamienią się w sukces.
Na razie szkielet klei się bezproblemowo, co jest dla mnie pewnym novum- wyrosłem w końcu na MM-kach z przed lat.

Poniżej 3 robocze fotki z budowy.

Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Szydercza Gała
x 169

Post autor: Szydercza Gała »

Kadlub jest spoko kleilem kiedys, wiec jak wyjda Ci jakies krzaki to tylko z Twojej winy. Porzuciles ZIELONA WYSPE a my mamy tu teraz taka piekna pogode :haha:
NUR FüR MASON!!!!! :haha:
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
Awatar użytkownika
Rafal N.
x 1
Kontakt:

Post autor: Rafal N. »

Tia, może u Was na północy i jest ładnie, ale teściowa ostatnio najazd na Cork zrobiła i z 3 tyg. pobytu ino 4 dni słońca, reszta mglisto i padało.

Co do kadłuba, się okaże. Na razie dziobię ustawy, zarządzenia, rozporządzenia i kodeksy- egzamin dyrektorski mnie czeka, a tu taka ładna pogoda...

Ale jakby Ci się chciało, to podeślij parę picsów na mego majla, obczaimy jakżeś go splamił swymi fingerami ;-)
Awatar użytkownika
Szydercza Gała
x 169

Post autor: Szydercza Gała »

Jaja sobie robisz??? nie widzialem slonca od tygodni :haha:
Mojego nigdy nie skonczylem, powstal tylko kadlub i jakies zaczatki nadbudowek, po czym dokonal zywota w jakiej eksplozji :haha:
Przeryje sie potem przez komputer w domu, moze znajda sie jeszcze jakies scany z BOSKIEGO SCANERA :haha: Wrzuce Ci tutaj ;-)
NUR FüR MASON!!!!! :haha:
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ODPOWIEDZ