Piard i Gniot, czyli eksperymenty inżyniera Łysenki (by ZS)
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Szydercza Gała
- x 169
No i kolejna odsłona, kadłuby są w zasadzie gotowe, więc możnaby przyjąć że doszliśmy do etapu wodowania Teraz pora na wszelaki osprzęt nadbudówki kominy i inny tego rodzaju śmieć. Skośnookie kurduple wykazywały ostatnimi czasu większą aktywność i biedna Łajka, choć wredna z niej suka, nie dawała juz rady, dlatego też ściągnięto dalekiego kuzyna SMOKA KOMODO o wdzięcznym imieniu Ciapiuś
Ostatnio zmieniony czw lip 06 2017, 18:08 przez Szydercza Gała, łącznie zmieniany 1 raz.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 169
Taki sie tu ruch zrobił na forumie, że chyba będę musiał przenieść się na konradusa Tam z pewnością musiałbym odpierać ataki OSTOJÓW SAMOBÓJCÓW i byłoby coś do roboty
Niewielki update, ale lepsze to niż nic. Wyprodukowałem łamacze fal i przyległe do nich wesołe perforowane platformy. W wysokobudżetowym projekcie też oddałbym toto do wytrawienia, a tak zastosowałem metody rodem z epoki kamienia łupanego i nawet jakoś to wygląda
Oficjalnie osiągnąłem etap, kiedy kadłuby idą sobie do pudła i czekają na lepsze czasy
Rozpoczęły się prace nad ogromniastymi strukturami nadbudówek dziobowych ( kiosk RUCHU to przy nich to luksusowy apartamentowiec ) Dla porównania skali agent Borsukin z Łajką oraz CIAPEK
Pozostałe 2 elementy to tzw drzwi dla Pigmejów a w rzeczywistości luki kolejki torpedowej , będą na końcu szyn, jeszcze bez koloru.
Niewielki update, ale lepsze to niż nic. Wyprodukowałem łamacze fal i przyległe do nich wesołe perforowane platformy. W wysokobudżetowym projekcie też oddałbym toto do wytrawienia, a tak zastosowałem metody rodem z epoki kamienia łupanego i nawet jakoś to wygląda
Oficjalnie osiągnąłem etap, kiedy kadłuby idą sobie do pudła i czekają na lepsze czasy
Rozpoczęły się prace nad ogromniastymi strukturami nadbudówek dziobowych ( kiosk RUCHU to przy nich to luksusowy apartamentowiec ) Dla porównania skali agent Borsukin z Łajką oraz CIAPEK
Pozostałe 2 elementy to tzw drzwi dla Pigmejów a w rzeczywistości luki kolejki torpedowej , będą na końcu szyn, jeszcze bez koloru.
Ostatnio zmieniony czw lip 06 2017, 18:08 przez Szydercza Gała, łącznie zmieniany 1 raz.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 169
- Szydercza Gała
- x 169
podwójne oj tam oj tam detale, ale pogratuluj swoim agentom CZUJNOSCI i OPERATYWNOSCI i przekaz pozdrowienia od majora Zenhorsta
Zamaluje sie nastepnym razem, nie chcialo mi sie znowu tego koloru mieszac, podmaluje sie przy nastepnych elementach w tym kolorze.
Lepiej zacznij kleic cos plywajacego znowu, cobym mogl Cie postraszyc Wariagiem teraz sie juz nawet w rzece nie schowasz przed Ochrana, z tymi dwoma wypierdkami nawet delta Mekongu nie jest im straszna
Zamaluje sie nastepnym razem, nie chcialo mi sie znowu tego koloru mieszac, podmaluje sie przy nastepnych elementach w tym kolorze.
Lepiej zacznij kleic cos plywajacego znowu, cobym mogl Cie postraszyc Wariagiem teraz sie juz nawet w rzece nie schowasz przed Ochrana, z tymi dwoma wypierdkami nawet delta Mekongu nie jest im straszna
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 169
Specjalnie dla Strk'a trochę papieru jeszcze nie pomazanego farbą, nich ma
Sprinter, mając przewagę 14:2, a w krążownikach 6:1 ( w tym 2 japońskie były krążownikami pancernymi ) to wiadomo że bać się nie trzeba, ale Pulpetto musiałby wyjść na Mano-a-Mano i to z monitorem rzecznym to już troszkę inna sytuacja
PS fajne to one dopiero będą, póki co to jeszcze kijanki
Sprinter, mając przewagę 14:2, a w krążownikach 6:1 ( w tym 2 japońskie były krążownikami pancernymi ) to wiadomo że bać się nie trzeba, ale Pulpetto musiałby wyjść na Mano-a-Mano i to z monitorem rzecznym to już troszkę inna sytuacja
PS fajne to one dopiero będą, póki co to jeszcze kijanki
Ostatnio zmieniony czw lip 06 2017, 18:09 przez Szydercza Gała, łącznie zmieniany 1 raz.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD