Parowóz Ty51-1 3D
Moderatorzy: kartonwork, Rafal N.
Pomysł niezły, wielkość projektu Cię nie przeraża ? Choć trzymam kciuki żebyś wytrwał do końca...
Jakie formaty obsługuje Rhino4 ?
I w sumie chyba najgorsza kwestia - masz pomysł na zrobienie kół ? Bo póki co to w zasadzie proste, tylko czasochłonne elementy masz, natomiast koła będą chyba najgorszym wyzwaniem.
I w sumie chyba najgorsza kwestia - masz pomysł na zrobienie kół ? Bo póki co to w zasadzie proste, tylko czasochłonne elementy masz, natomiast koła będą chyba najgorszym wyzwaniem.
Tak projekt trochę mnie przeraża ale staram się o tym nie myśleć i jadę do przodu:) Ostoja w zasadzie to proste elementy to fakt.uboottd pisze:Pomysł niezły, wielkość projektu Cię nie przeraża ? Choć trzymam kciuki żebyś wytrwał do końca...
Koła i cały układ napędny na pewno do łatwych nie należy trzeba będzie go trochę uszczuplić tam gdzie się to da, a problemy będzie trzeba rozwiązać na bieżąco.
Przerażają mnie także wszystkie przewody, zawory, rury itp czyli tzw. drobnica ale skoro się podjąłem tematu trzeba go zakończyć mam tylko nadzieje że nie polegnę gdzieś w połowie
Każde słowa zagrzewające do pracy i wszelka pomoc dydaktyczna oraz uwagi mile widziane
Wiecej na temat rhino
http://rhino3d.pl/.