Czuję się tak zaszczycony jakby sam Pułkownik zaszczycił mnie wizytąSzydercza Gała pisze:Specjalnie dla Pulpeta jeszcze bez drabinki
Piard i Gniot, czyli eksperymenty inżyniera Łysenki (by ZS)
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Szydercza Gała
- x 169
Kolejne zastosowanie metody kartonikowej, z umiarkowanym sukcesem, na Kicie powinno mi się udać uniknąć popełnionych tu błędów.
No i na życzenie OJCA DYREKTORA z matrosami, muszę popróbować namalować im paski na tych białych koszulkach, może jeszcze jakieś ślepia da sie zrobić Poza tym zostało mi jeszcze kilku oficerów....
No i na życzenie OJCA DYREKTORA z matrosami, muszę popróbować namalować im paski na tych białych koszulkach, może jeszcze jakieś ślepia da sie zrobić Poza tym zostało mi jeszcze kilku oficerów....
Ostatnio zmieniony czw lip 06 2017, 18:55 przez Szydercza Gała, łącznie zmieniany 1 raz.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
WSPÓŁZAWODNICTWO RACJONALIZATORSKIE- DŹWIGNIĄ POSTĘPU TECHNICZNEGO!
NIE OTWIERAM MINIATUREK !!!
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 169
Ooo objawił się
Jeżeli mówisz o tym:
to tylko nieprzewidziana reakcja budexu ze składnikiem X Podmaluje się następną razą jak będę coś poprawiał kolorem pokładu.
Jeżeli mówisz o tym:
to tylko nieprzewidziana reakcja budexu ze składnikiem X Podmaluje się następną razą jak będę coś poprawiał kolorem pokładu.
Ostatnio zmieniony czw lip 06 2017, 18:56 przez Szydercza Gała, łącznie zmieniany 1 raz.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 169
No i nadgonili bojcy gniota. Doczekali sie również oficera, nawet CIAPEK przyszedł popatrzeć, bo są ponoć smaczniejsi od szeregowych matrosów Teraz przyjdzie pora na lampkę do czytania w postaci reflektora.
Zapuściłem też testowo matrosa washem, zrobił sie bardziej przestrzenny.
No i fotka rodzinna
Zapuściłem też testowo matrosa washem, zrobił sie bardziej przestrzenny.
No i fotka rodzinna
Ostatnio zmieniony czw lip 06 2017, 18:56 przez Szydercza Gała, łącznie zmieniany 1 raz.
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- Szydercza Gała
- x 169
- Szydercza Gała
- x 169
Truł i truł nasz kochany OJCIEC WYTYCZACZACZ, aż w końcu wziąłem dziś linijkę i dokonałem pomiarów proporcji wysokości relingu do wysokości nadbudówki. Pomiar wykonałem na 3 zdjęciach i wychodzi mi że wysokośc relingu stanowiła od 57 do 61 % ( w zależności od ujęcia ) wysokości nadbudówki, u mnie ma równo 60 %, w związku z faktem że różnica wynosi mniej niż 5 % oddalam zarzut jako bezzasadny Wszelkie dalsze pytania w w/w kwestii proszę kierować osobiście do Pułkownika Mitrofanowa, w Twierdzy piwnica numer 13
PS trocin przynosić własnych nie trzeba, Pułkownik ma dobre ukłdy z okolicznym tartakiem
PS trocin przynosić własnych nie trzeba, Pułkownik ma dobre ukłdy z okolicznym tartakiem
NUR FüR MASON!!!!!
ZŁO SQUAD
ZŁO SQUAD
- nocternity
Pro-porcję całości zniekształcają raczej czipne' irlandzkie farby które z uporem i upodobaniem stosuje nasz stoczmistrzArt pisze:Te ujęcia jakoś zniekształcają proporcje całości, może jest i ok. Foty gdzieś zagrzebałeś w czeluściach tej relacji.
PS.
Tak mi się wydaje, że piszesz do kogoś innego, ale z natury swojej „prawie” nie jestem obrażalski