Witam
Na imię mam Zbyszek mieszkam w Krakowie. W klejenie kartonówek z Małego Modelarza bawiłem się jeszcze w latach 80 ( szkolne czasy ). Teraz w związku z tym, że czasu ciut więcej wróciłem do takiego spędzania wolnego czasu. Modele sklejam dla przyjemności, wychodzą jak wychodzą. Jak oglądam fotki co wyczyniają mistrzowie na tym forum to tylko żal mi że tak nie potrafię . W końcu zdobyłem się na odwagę i pokażę kilka moich kartonówek.
PUMA
BN2T
Star 266
AMO F-15
HERTZER
KUBELWAGEN
SU76I
SIG33
kilka modeli kartonowych
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Heinrich Kosmala
- x 166
Re: kilka modeli kartonowych
I bardzo dobrze, bo przecież o to chodzi. Ja też sklejam dla tej frajdy.zet72 pisze: sklejam dla przyjemności, wychodzą jak wychodzą.
Modele, które pokazałeś są świetne, bardzo solidne i ciekawe.
Pozdrawiam
I bardzo dobrze, że na odwagę się zdobyłeś, bo nie masz się czego wstydzić. Naprawdę, jesteś już na takim etapie rzemiosła modelarskiego, że bez wątpienia możesz próbować zaczynać delikatnie waloryzować swoje modele. Retusz wychodzi Ci bardzo dobrze, więc może pokusisz się o nity lub śruby. Zastosowałeś je w BN2T i wyszło elegancko. Gratuluje modeli są świetne, możesz bez obaw zaczynać relacje z następnym modelem a "mistrzowie" z pewnością coś doradzą.
Powodzenia w kontynuacji tego trudnego hobby.
Powodzenia w kontynuacji tego trudnego hobby.