[G] Pruski parowóz T3 Modelik
Moderatorzy: Tomasz D., laszlik, kartonwork
- Heinrich Kosmala
- x 169
Witaj
Moje gratulacje. Model piękny. Włożyłeś w niego ogrom pracy i co moim zdaniem jest tu najważniejsze, pokazałeś nam swój styl. Całość jest kompletnym projektem modelarskim, a nie zlepkiem przypadkowych dodatków. Zdjęcia rewelacyjne, a zdjęcie tygodnia całkowicie uzasadnione!!! Brawo!!!
Moje gratulacje. Model piękny. Włożyłeś w niego ogrom pracy i co moim zdaniem jest tu najważniejsze, pokazałeś nam swój styl. Całość jest kompletnym projektem modelarskim, a nie zlepkiem przypadkowych dodatków. Zdjęcia rewelacyjne, a zdjęcie tygodnia całkowicie uzasadnione!!! Brawo!!!
Ol49;Cid21;Od2;Px48;Coalbrookdale Loc. - R. Trevithicka; Tyn6 - modele ukończone.
W modelarstwie nie ma dróg na skróty. Może być albo dobrze, albo źle!!!
W modelarstwie nie ma dróg na skróty. Może być albo dobrze, albo źle!!!
Gratuluję zdjęcia tygodnia!
Manufaktura Modelarska
Akcesoria do modeli kolejowych 1:25, 1:45 http://www.mariomodelario.eu
Nity, śruby, nakrętki, wydruki 3D
Akcesoria do modeli kolejowych 1:25, 1:45 http://www.mariomodelario.eu
Nity, śruby, nakrętki, wydruki 3D
Witam!
Serdecznie dziękuję za miłe słowa, które tu padły, nie godzien ich jestem, bo są tu Modelarze robiący dużo większe ciufy, wymagające większego kunsztu i pracy. To ich podglądanie pomaga w pokonywanie trudności, podpowiada co i jak zrobić. Jeśli tylko komuś moja relacja w robieniu modelu pomoże, to będę się cieszył.
Serdecznie dziękuję za miłe słowa, które tu padły, nie godzien ich jestem, bo są tu Modelarze robiący dużo większe ciufy, wymagające większego kunsztu i pracy. To ich podglądanie pomaga w pokonywanie trudności, podpowiada co i jak zrobić. Jeśli tylko komuś moja relacja w robieniu modelu pomoże, to będę się cieszył.
Tyma - Kompletnie się na tym nie znam, więc chętnie się tym zajmę. - dobrze tutaj pasuje.
Pozdrawiam
Paweł
ORP Żubr,Wodnik,Pruski Parowóz T3,Ls410D
Pozdrawiam
Paweł
Dziękuję.
Kurczę Rosynant, Ty to byś miał co do prusaczka podczepić, nie ?
Kurczę Rosynant, Ty to byś miał co do prusaczka podczepić, nie ?
Tyma - Kompletnie się na tym nie znam, więc chętnie się tym zajmę. - dobrze tutaj pasuje.
Pozdrawiam
Paweł
Pozdrawiam
Paweł