Parowóz Ty51-1 3D
Moderatorzy: kartonwork, Rafal N.
Witam
Uboottd robię bo by było słabo jak by mi przepadło to co do tej pory zrobiłem
Maniek dzięki za słowa uznania ja tylko czekam aż dokończysz swój model parowozu bo mi się baaaardzo podoba, wygląda jak prawdziwy.
Robert pomału do przodu. Gdzie Ciebie wywiało do tej Gruzji kto mi zrobi teraz zdjęcia parowozu (nie wiem czy Ci dziękowałem ale fotki półwózka bardzo się przydały). Udanego wyjazdu czy to służbowego czy wakacyjnego.
Niedługo coś dorzucę. Pracuje teraz nad dymnicą i jej częściami składowymi.
Uboottd robię bo by było słabo jak by mi przepadło to co do tej pory zrobiłem
Maniek dzięki za słowa uznania ja tylko czekam aż dokończysz swój model parowozu bo mi się baaaardzo podoba, wygląda jak prawdziwy.
Robert pomału do przodu. Gdzie Ciebie wywiało do tej Gruzji kto mi zrobi teraz zdjęcia parowozu (nie wiem czy Ci dziękowałem ale fotki półwózka bardzo się przydały). Udanego wyjazdu czy to służbowego czy wakacyjnego.
Niedługo coś dorzucę. Pracuje teraz nad dymnicą i jej częściami składowymi.
Witam
Dziś prezentuje kolejne zmagania z częściami składowymi dymnicy poniżej prezentuję efekty pracy
Rury wylotowe
poniżej części składowe rur wylotowych
Dysza wylotowa
Podstawa dyszy
Trójnik wylotowy
Kolana wylotowe
Robercie powodzenia w pomnażaniu majątku kiedyś tam muszę wpaść do tej Jaworzyny z aparatem
Dziś prezentuje kolejne zmagania z częściami składowymi dymnicy poniżej prezentuję efekty pracy
Rury wylotowe
poniżej części składowe rur wylotowych
Dysza wylotowa
Podstawa dyszy
Trójnik wylotowy
Kolana wylotowe
Robercie powodzenia w pomnażaniu majątku kiedyś tam muszę wpaść do tej Jaworzyny z aparatem